OSM Taktikleri
-
@PVHooijdonk07 maç ile ilgili ayrıntılar verirmisin
-
@F.S.M.0.13 Rakibim 4-3-3 A paslı oyun adam adama oynuyor.Kadrosu benden bir kademe daha iyi.Yenmem gereken maç ne oynamalıyım?
-
@PVHooijdonk07 maç nerde
-
@F.S.M.0.13 deplasman
-
@PVHooijdonk07 defansif 451 kur alan savubması ofsayt kapalı mevkıler sabıt kgv
-
@F.S.M.0.13 Peki Antreman basmalı mıyım?Kadro gücü bakımından pek bir farkımız yok rakiple
-
@PVHooijdonk07 ligdeki durumunuza göre sen karar ver
-
@F.S.M.0.13 Tabi kesinlik yokta yani bu taktik ile kazanma ihtimalim yüksekse basmayayım.
-
@PVHooijdonk07 hiç bir taktiğin garatisi yoktur ve taktik kadroya göre kurulur senin kadronu görmedğimden ne desem yalan olur
-
-
@PVHooijdonk07 Benimde kullandığım taktik 4-3-3 A iyidir, güzeldir
-
@Hkn-Şhn Tamamen rastgele yaptım hocam ama kadrom buna uygun olduğu için devam edebilirim .Peki taktik olarak ne oynuyorsun?
-
4-3-3B Karşı Taktik Ne Önerirsiniz ?
Şuan başarılıyım ama size de sormak istedim.Ortasaha ve Defansım +85 Güc
Forvetlerim Dzeko Berahino RondonTakım West Brownic Albion. Önerceğiniz Taktik-Diziliş Varmı ?
-
@SivaslıBela said in OSM Taktikleri:
Forvetlerim Dzeko Berahino RondonTakım West Brownic Albion. Önerceğiniz Taktik-Diziliş Varmı ?
Ayretten Fransa Ligi Nice Yöneten ve Başaırlı Olan Varsa Msj Atsın
-
@PVHooijdonk07 said in OSM Taktikleri:
@Hkn-Şhn Tamamen rastgele yaptım hocam ama kadrom buna uygun olduğu için devam edebilirim .Peki taktik olarak ne oynuyorsun?
4-3-3 A Kanatları kullan taktiği ile oynuyorum. Dizilimde de kendimce bir kaç ufak detay buldum onlara dikkat ederek dizilişi seçiyorum. Büyük takım alırsam örneğin son biten ligim olan ingiltere liginde Manchester City ile 38 maçta 36 galibiyet 2 beraberlik 0 mağlubiyet 137 gol atıp 6 gol yedim, ayrıca kupayı da kazandım.(ligdeki menajer sayısı 10) Ortadüzey takım alırsam örneğin bugün bitecek olan italya liginde Torino ile 37 maçta 35 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet 138 gol atıp 13 gol yedim, ayrıca kupayı da kazandım(ligdeki menajer sayısı 7) O yüzden dedim 4-3-3 A iyidir diye. Ama takımı aldığın gibi bırakmaman lazım transferler ile kadroyu sürekli güçlendirmelisin.
-
Az önce yazdıklarıma ekran görüntüsü eklemeyi unutmuşum @PVHooijdonk07
-
Ayretten Fransa Ligi Nice Yöneten ve Başaırlı Olan Varsa Msj Atsın
Nice değilde Rennes yönetiyorum iş görürse
-
@Hkn-Şhn Anladım.Ama 4-4-2 oynayan takımları nasıl yendin peki?Benim bildiğim kadarıyla 4-4-2, 4-3-3'ün counter taktiği değil mi?
-
@PVHooijdonk07 said in OSM Taktikleri:
@Hkn-Şhn Anladım.Ama 4-4-2 oynayan takımları nasıl yendin peki?Benim bildiğim kadarıyla 4-4-2, 4-3-3'ün counter taktiği değil mi?
Bilmem ben 4-4-2 ye de bu şekilde oynadım sorun yaşamadım. Belki de dediğim gibi ufak detaylara bile önem veriyorum. Bana onun avantajı olmuş olabilir. Yada ligimdeki menajerler iyi değildi.
-
@Hkn-Şhn Hocam taktiğini detaylı olarak özelden atabilir misin?