OSM Taktikleri
-
@babuşthekıro Çok sağolun ilginiz için
-
@Arda-Öksüz diğerleri de ona yakın olabilir
-
@mrtgll33 Çok merak ediyorum, baskıyı neye göre ayarlamalıyız ? Düşüncemle baskıyı full yapınca daha iyi sonuç alırım diyordum fakat Rakibe Yakın Oyna ile son 4 maçımda yaklaşık 25 gol attım. Bazen de düşük sonuçlar alıyorum
-
Arkadaşlar defansım çok sağlam ligdeki en iyi 4 defans bende diyebilirim beşiktaşım 3 3 2 2 iyi gider mi sizce
-
En yakın rakibime averajda 2 kat fark atmışım. Ligden ve Kupadan şüphem yok ama rekabet olmalı biraz
-
Maalesef 2-0 Kaybettim yine yendi adam yapcak bişey yok sagolun
-
@babuşthekıro kardeşim her taktiginin kendisine uyan sistemi var Sanirim murat abi ne der bilemem ama ben kanatları kullan oynadığım zaman baskıyı tam saha baskı(80-82) yapıyorum,pas ta ise rakibe yakın oyna(77-78) ile oynuyorum sonuçlarım aşağı yukarı seninki gibi oluyor günlük futbolcu formuna bağlı olabilir gibi
-
@babuşthekıro man.united taktik nasıl cevap ver misin?
-
@520YASİN-GÜNERHAN520 Kardeşim Man.U zaten geniş bir kadrosu var. Rahatlıkla 4-3-3 oynayabilirsin de rakibine göre değiştirmen gerekir. 4-3-3B uygundur ki ben böyle kullanıyorum.
-
@babuşthekıro Takımdaki oyunculara ve rakip oyunculara göre ayarlanabilir mesela
-
@Arda-Öksüz Kazanmanı isterdim, sağlık olsun
-
![alt text(http://i.hizliresim.com/ldkmVg.png) arkadaşlar kadrom bu beşiktaşım hangi taktiği önerirsiniz ben 3 3 2 2 oynuyorum iyi midir
-
Sağolun yanıtlarınız için.
-
Merhaba. Ben son zamanlarda 4-5-1 Kaleyi görünce vur ile gayet iyi işler çıkarıyorum. Ama defansif bir taktikle oynuyorum ve kadromu bayağı güçlendirip ligin üzerinde bir takım yaratınca ofansif açıdan yetersiz kalmasından korkuyorum. 4-3-3 Kanatları kullan tarzı bir taktiğe mi geçeyim yoksa 4-5-1 Kaleyi görünce v
-
@The-ArdaE02 kadronu iyi bir seviyeye getirdikten sonra 433 gec bence
-
benle hemen hemen aynı güçte rakibe karşı deplasmandayım mutlaka yenmem lazım 442b paslaşarak oynuyo lütfen yardım
-
benim kadro ligdeki en kötü kadro da olsa en iyi kadro da olsa her zaman 433 kanat yapıyorum yüksek derece de iyi sonuçlar geliyor. hiç rakip zayıfmış şöyle yapayım rakip zormuş şöyle yapayım taktik maktik yok bam bam bam! bazen benden aşırı üstün olan rakiplere 523 uzun top yapıyorum onda da ya galip en kötü beraberlik alıyorum
-
Selamun aleykum sizce kontra atak oynayan birine karşı nasıl oynanmalıdır mesela benden güçlü olana nasıl benden düşük olana nasıl oynanmalıdır teşekkürler şimdiden