OSM Taktikleri
-
geçenlerde yeni bir taktik denedim. rakibiniz sizden kat kat iyiyse ve kesin yenilirim gözü ile bakıyorsanız bırakın 4231 veya 451 kgv yi. geçen 523 uzun top oynadım benden 5 kat daha iyi olan adamı yendim 1-2 maçta daha denedim beraberlikle ayrıldım. yani demem o ki 4231 kgv yerine 523 uzun top yapın hem defansınız kuvvetli oluyor hemde hücumsal anlamda pasif kalmıyorsunuz. kesinlikle tavsiye ederim.
-
@GS_METECAN Haklısın abi de, bende 4-5 kat üstün rakibimi kupa finalinde 2-3 yendiğimi hatırlıyorum. Şansa bırakmayım dedim
-
@babuşthekıro Olur arada öyle sonuçlar...Rakipten rakibe değişebilir...Bizde bazen karşılaşıyoruz...Arada bir sürpriz sonuçlar çıkmazsa oyun doğallığını kaybeder.Ama senin bu maçta sürpriz cikmayacaktir.
-
@GS_METECAN Birkaç dakika sonra sonucu yazarım umarım olmaz
-
Temiz 4-0
-
@babuşthekıro Bana sert maçlarla gel
-
@babuşthekıro Tebrikler.Güzel skor..
-
Merhaba rakibim liverpool ile maç evimde yapılacak kanatları kullan taktiğine devammı etmeliyim yoksa rotasyonda farklı hangi taktiği önerirsiniz ikimizde yenilgisiz durumdayız
-
@F.S.M.0.13 said in OSM Taktikleri:
@Grug-Dex Özelden yazdım kardeş
sağolasın hocam bu saatde yardımcı olduğun için
-
@mrtgll33 doğru haklısın da yine de denenebilir bir taktik yani şöyle söyleyeyim 4231 de en kötü beraberliğe oynanabilecek bir taktik ama hiç de sevmediğim bir taktik ne zaman 4231 veya 451 kgv oynasam yeniliyorum ofansif yapıyorum yok dengeli yapıyorum yok defansif yapıyorum yok hep puan kaybı hiç yoktan 523 hem ofansif anlamda hem defansif anlamda iyi bir taktik her zaman aynı sonuçları tabii ki vermeyebilir ancak yine de akıllarda bulunsun istedim
-
Arkadaşlar 532 a taktiği hakkında görüşleriniz nedir
-
@Guerlain1903 Deplasman da çok güçlü bir rakibe göre neden olmasın
-
@mrtgll33 aslında sezon genelinde kullanmak üzere düşündüm avantaj olarak İtalya'da örneğin hedefi en düşük takımla uygularsam hem rakipler benden daha güçlü olcak avantaj olarakta şunu düşündüm 451 yada 433 gibi taktiklere nazaran defans ağırlıklı olması ve defans oyuncularının piyasa değerinin ortasaha ve forvetlere nazaran düşük olması daha düşük geliri olan takımlarla daha rahat kadro kurmamı sağlayabilir
-
Arkadaslar yarin liverpool ile macim var deplasmanda taktigi 433 a pas oyunu agresif adam adama ofsayt yok kadro degerim benim biraz daha fazlane kullanmaliyim bu arada stoke city im
-
@cassano90 5-3-2 bence sürekli bir taktik olmaz. En kötü takımı alırsın herkes senden güçlü olur diye sürekli 5-3-2 oynarsan sonuncu olursun zaten. Her maç farklı taktiklerle çıkılmalı.
-
@babuşthekıro aynen öyle bir an önce kadroyu güçlendirip taktiğini oturtmalisin böylesi daha mantıklı