OSM Taktikleri
-
@babuşthekıro Tebrikler.Güzel skor..
-
Merhaba rakibim liverpool ile maç evimde yapılacak kanatları kullan taktiğine devammı etmeliyim yoksa rotasyonda farklı hangi taktiği önerirsiniz ikimizde yenilgisiz durumdayız
-
@F.S.M.0.13 said in OSM Taktikleri:
@Grug-Dex Özelden yazdım kardeş
sağolasın hocam bu saatde yardımcı olduğun için
-
@mrtgll33 doğru haklısın da yine de denenebilir bir taktik yani şöyle söyleyeyim 4231 de en kötü beraberliğe oynanabilecek bir taktik ama hiç de sevmediğim bir taktik ne zaman 4231 veya 451 kgv oynasam yeniliyorum ofansif yapıyorum yok dengeli yapıyorum yok defansif yapıyorum yok hep puan kaybı hiç yoktan 523 hem ofansif anlamda hem defansif anlamda iyi bir taktik her zaman aynı sonuçları tabii ki vermeyebilir ancak yine de akıllarda bulunsun istedim
-
Arkadaşlar 532 a taktiği hakkında görüşleriniz nedir
-
@Guerlain1903 Deplasman da çok güçlü bir rakibe göre neden olmasın
-
@mrtgll33 aslında sezon genelinde kullanmak üzere düşündüm avantaj olarak İtalya'da örneğin hedefi en düşük takımla uygularsam hem rakipler benden daha güçlü olcak avantaj olarakta şunu düşündüm 451 yada 433 gibi taktiklere nazaran defans ağırlıklı olması ve defans oyuncularının piyasa değerinin ortasaha ve forvetlere nazaran düşük olması daha düşük geliri olan takımlarla daha rahat kadro kurmamı sağlayabilir
-
Arkadaslar yarin liverpool ile macim var deplasmanda taktigi 433 a pas oyunu agresif adam adama ofsayt yok kadro degerim benim biraz daha fazlane kullanmaliyim bu arada stoke city im
-
@cassano90 5-3-2 bence sürekli bir taktik olmaz. En kötü takımı alırsın herkes senden güçlü olur diye sürekli 5-3-2 oynarsan sonuncu olursun zaten. Her maç farklı taktiklerle çıkılmalı.
-
@babuşthekıro aynen öyle bir an önce kadroyu güçlendirip taktiğini oturtmalisin böylesi daha mantıklı
-
Arkadaşlar şimdi maça göre taktik yapıyorsunuz örneğin güçlü takıma karşı 4-5-1 vb. güçsüz takıma karşı 4-3-3 vb. oyuncuların taktiğe alışmasını etkilemiyor mu ? Yani her maç taktik değiştirmek puan kaybı ihtimalini arttırır bana göre.Görüşlerinizi merak ediyorum.
-
@karacadal07 Taktiğe alışmaları önemli değil
-
@babuşthekıro said in OSM Taktikleri:
@cassano90 5-3-2 bence sürekli bir taktik olmaz. En kötü takımı alırsın herkes senden güçlü olur diye sürekli 5-3-2 oynarsan sonuncu olursun zaten. Her maç farklı taktiklerle çıkılmalı.
532 defansif yani en azından beraberlik taktiği olduğu için o konuda sana katılıyorum arkadaşım.Tabiki şöyle bir şey olabilir.532 oynarsın ve iyi bir kadro kurarsın.Ligde menajer olmaz yada aktif menajer olmaz iyi yerde bitirebilirsin.Ama tam başarı için 532 gibi sabit bir taktik doğru bir seçim olmaz.Katilmadigim tek konu her maçta farklı taktik kullanmak.Reeldede bilirsiniz.Bi hocanın belli bir sistemi vardır ve o sisteme yönelik transfer yapar...Aksi bir durum olmadıkça bu sistemin dışına cikmamaya özen gösterir.Cunku her maç ayrı taktik takımın ruh halini ve mental durumunu olumsuz etkiler.Gerçi burda oyuncularda ruh yok ama mantık böyle olmalı.Oyunda da da rakip ne olursa olsun kendinize göre sabit bir sisteminiz olmalı.Bu 433 olabilir,442 olabilir,451 yada 4231 bu menajerin tercihidir. Ama hedefiniz ne olursa olsun..Her zaman sisteminize göre en iyi kadroyu oluşturmanız gerekir...Yani transferde aktif olmak...Sürekli transfer simulasyonunu takip ederek al sat yapıp hedef 1 in kadrosuna yaklaşmayi ve hedef 1 le rekabete ortak olmayı tercih etmelisiniz.Iyi bir kadroyla sabit olan sisteminiz mutlaka oturacaktır.Biz aslında transferde yeterince aktif olmadığımız için güçlü bir rakip karşımıza çıktığında taktik değiştirme arayışlarına giriyoruz.Güçlü bir kadroyla ve oturmuş sabit bir taktikle bu konu aşılabilir. Taktikten ziyade her zaman en iyi kadroyu kurmaya özen gösteriniz ve kadronuza uygun iyi bir taktik seçerek yola devam ediniz...Rakibe göre taktik değil, taktiğinize gore kadro oluşturmayı amaç edinmelisiniz...Kolay gelsin...İyi oyunlar...
-
5-3-2 - Kontra - Adam Adama Markaj - Ofsayt Taktiği Hayır / **Oynayan rakibime karşı hangi taktik ile çıkmalıyım?
Rakip Kasımpaşa ben Kayserispor'u yönetiyorum.
85 - 85 - 80 FORVET HATTIM
82 - 77 - 74 - 74 ORTA SAHA HATTIM
92 - 90 - 87 - 75 - 75 DEFANS HATTIM -
@Bay-Umut-Köse 433A KK olabilir. Presi ortalarda tutun. Mevkiler sabit olabilir.
-
@mrtgll33 Adam adama markaj mı yoksa alan savunması mı sizce?
-
@Bay-Umut-Köse Alan savunması öneririm, zaten gelemez sana karşı.