OSM Taktikleri
-
@cassano90 5-3-2 bence sürekli bir taktik olmaz. En kötü takımı alırsın herkes senden güçlü olur diye sürekli 5-3-2 oynarsan sonuncu olursun zaten. Her maç farklı taktiklerle çıkılmalı.
-
@babuşthekıro aynen öyle bir an önce kadroyu güçlendirip taktiğini oturtmalisin böylesi daha mantıklı
-
Arkadaşlar şimdi maça göre taktik yapıyorsunuz örneğin güçlü takıma karşı 4-5-1 vb. güçsüz takıma karşı 4-3-3 vb. oyuncuların taktiğe alışmasını etkilemiyor mu ? Yani her maç taktik değiştirmek puan kaybı ihtimalini arttırır bana göre.Görüşlerinizi merak ediyorum.
-
@karacadal07 Taktiğe alışmaları önemli değil
-
@babuşthekıro said in OSM Taktikleri:
@cassano90 5-3-2 bence sürekli bir taktik olmaz. En kötü takımı alırsın herkes senden güçlü olur diye sürekli 5-3-2 oynarsan sonuncu olursun zaten. Her maç farklı taktiklerle çıkılmalı.
532 defansif yani en azından beraberlik taktiği olduğu için o konuda sana katılıyorum arkadaşım.Tabiki şöyle bir şey olabilir.532 oynarsın ve iyi bir kadro kurarsın.Ligde menajer olmaz yada aktif menajer olmaz iyi yerde bitirebilirsin.Ama tam başarı için 532 gibi sabit bir taktik doğru bir seçim olmaz.Katilmadigim tek konu her maçta farklı taktik kullanmak.Reeldede bilirsiniz.Bi hocanın belli bir sistemi vardır ve o sisteme yönelik transfer yapar...Aksi bir durum olmadıkça bu sistemin dışına cikmamaya özen gösterir.Cunku her maç ayrı taktik takımın ruh halini ve mental durumunu olumsuz etkiler.Gerçi burda oyuncularda ruh yok ama mantık böyle olmalı.Oyunda da da rakip ne olursa olsun kendinize göre sabit bir sisteminiz olmalı.Bu 433 olabilir,442 olabilir,451 yada 4231 bu menajerin tercihidir. Ama hedefiniz ne olursa olsun..Her zaman sisteminize göre en iyi kadroyu oluşturmanız gerekir...Yani transferde aktif olmak...Sürekli transfer simulasyonunu takip ederek al sat yapıp hedef 1 in kadrosuna yaklaşmayi ve hedef 1 le rekabete ortak olmayı tercih etmelisiniz.Iyi bir kadroyla sabit olan sisteminiz mutlaka oturacaktır.Biz aslında transferde yeterince aktif olmadığımız için güçlü bir rakip karşımıza çıktığında taktik değiştirme arayışlarına giriyoruz.Güçlü bir kadroyla ve oturmuş sabit bir taktikle bu konu aşılabilir. Taktikten ziyade her zaman en iyi kadroyu kurmaya özen gösteriniz ve kadronuza uygun iyi bir taktik seçerek yola devam ediniz...Rakibe göre taktik değil, taktiğinize gore kadro oluşturmayı amaç edinmelisiniz...Kolay gelsin...İyi oyunlar...
-
5-3-2 - Kontra - Adam Adama Markaj - Ofsayt Taktiği Hayır / **Oynayan rakibime karşı hangi taktik ile çıkmalıyım?
Rakip Kasımpaşa ben Kayserispor'u yönetiyorum.
85 - 85 - 80 FORVET HATTIM
82 - 77 - 74 - 74 ORTA SAHA HATTIM
92 - 90 - 87 - 75 - 75 DEFANS HATTIM -
@Bay-Umut-Köse 433A KK olabilir. Presi ortalarda tutun. Mevkiler sabit olabilir.
-
@mrtgll33 Adam adama markaj mı yoksa alan savunması mı sizce?
-
@Bay-Umut-Köse Alan savunması öneririm, zaten gelemez sana karşı.
-
@mrtgll33 Teşekkür ederim yardımın için. Yenersem de minnettar olurum
-
@Bay-Umut-Köse Umarım kazanırsın
-
@mrtgll33 maç 2-2 bitmiş yarın ki maçta çok kritik benim için yine başını ağrıtabilirim Arkadaşlarla oynuyoruz da kepaze olmayalım
-
@F.S.M.0.13 said in OSM Taktikleri:
@Grug-Dex rica ederim başarılar
Sağolun Hocam verdiğiniz taktik sayesinde 3-1 yenip liderlik koltuğuna oturmuş bulunmaktayım.(
-
@Grug-Dex tebrikler kardeşim :clap_tone1:
-
@Bay-Umut-Köse ahahah tabiki
-
Önerim kadronuzu sağlamlaştırıp 4-3-3 oynamanız. Zaten oyunda kadro taktikten genel olarak üstün olduğu için (şans etkenini saymazsak) ve 4-3-3 en iyi atak taktiklerinden olduğu için her maç 3-4 atar şampiyon olursunuz. Puanınız eşit biri varsa averajla şampiyon olursunuz. Tabi önemli olan rakibe göre taktik düzenlemek.
-
@babuşthekıro Ligde oynadığınız menajerler de önemli, iyi bir menajer büyük takımı aldımı o ligi vermez. Yine de tebrik ederim kardeşim seni. Ofansif kadro 433 kadrosuna daha uygundur tabiki.
-
@babuşthekıro O sebeple menajerlerin kendilerini geliştirmek adına, her lig sonrasında daha iyi daha kariyerleri menajerlere doğru yönelip liglerini yükseltmeleri gerektiğini düşünüyorum. Belki şampiyonluk gider veya mp az gelir ama bunlardan daha önemli olan tecrübe kazanılır. Bir süre sonra gerçekten bunu anlamış olur menajerler. Sadece bir öneri bu Sonuçta keyfine göre normal oynamakta uygun :hugging: