OSM Taktikleri
-
433 b kk ya 442 a paslıyla çıkayım mı ?
-
@Guerlain1903 442 hiç hiç sevmem o yüzden yorum yapmayım ben
-
5-3-2 / 6-3-1 KONTRA oynayanlara karşı hangi taktik ile çıkılmalı?
Bir de 4-5-1 / 4-2-3-1 KONTRA oynayanlar var onlara karşı taktik nedir? -
@Bay-Umut-Köse kardeşim ilk baştakini bilmem ama 4-5-1 ve 4-2-3-1'i kontra ile oynayan varsa o ligde kolay şampiyon olursun.
-
Sa beyler bayern le maçım var 4-3-3 a oynuyor çok agresif alan savunması ofsayt tuzağı yok kanatlarla çıkıyor ben schalkeyim nasıl bir taktik öneririsiniz
-
@Alp-Berkay-Gülbahar Kadron iyiyse aynı taktikle çıkabilirsin. Değilse ve senden güçlüyse 4-5-1, 4-4-2 oynayabilirsin. 4-4-2 sakat taktik ama önermem. Ama diğer taktikler Çizgi Taktikleri herkes yerinde, Çok Agresif, Alan Savunması, Ofsayt: Yok ve KK oynayabilirsin
-
@Alp-Berkay-Gülbahar birde @mrtgll33 abimin bi lafı vardır çok popüler, deplasmandaysa 4-2-3-1 çık
-
@babuşthekıro 4-2-3-1 4-5-1 kontra ile başarılı gidiyorlar maalesef
-
@babuşthekıro Ahaha aynen öyle
-
Yardımını bekliyorum @mrtgll33
Oynayacağımın takımın taktikleri; -
selamaleyküm. 433b paslı oyun - alan markajı - ofsayt hayır. bu taktiğe karşı ne çıkmalıyım. rakiple aramda 50 milyon euro kadro farkı var o önde. antreman kampına aldım o almadı ve maç benim evimde 1 saat sonra yardım
-
@sexonnthebic antreman kampına aldıysan iyi olmuş. 4-5-1 kgv veya 4-3-3b kk ile alırsın. Evindeyse daha rahat kalırsın
-
@babuşthekıro çizgi taktiklerim nasıl olsun ?
-
@Bay-Umut-Köse Çok kapanmış sende 4231KGV kullanmalısın :thinking:
-
@sexonnthebic 4231KGV ayarla bence. Alan savunması olsun.
-
@mrtgll33 presi 70 diğerlerini 50-60 arası yapmayı düşünüyorum ?
-
@sexonnthebic Presi 59- 69 diğerlerini de 49-59 arası yapın bence
-
@mrtgll33 4 orta saham var desem
-
@mrtgll33 ÇOK MU KOMİK OLMUŞ
-
@Bay-Umut-Köse 442A Paslaşarak yap. uzun top asla çıkma Tempo da çok yüksek, onu ortala biraz.