OSM Taktikleri
-
@Arda-Öksüz Kadrolar ne durumda?
-
@babuşthekıro Benden üstün çok uçuk bir fark yok ancak
-
@Arda-Öksüz Deplasmandaysa 4-2-3-1 kk ile oynayabilirsin. Ama önemli olan diziliş değil, taktiktir. Kadrosu senden fazla iyi değilse Değerleri 60-75 arası ayarlayabilirsin. Birde önemli maç demiştin, özel basabilirsin.
-
@Arda-Öksüz 442 pas ı geç bence, özellikle depde
-
@Arda-Öksüz Yalnız şunu da söyleyim genel olarak önemli maçları ben de Murat abiye soruyorum, hemen dediklerime takılıp o taktikle çıkma, adamın gelmesini bekle işi o biliyor
-
@babuşthekıro Hayır 4231 KK olur mu hiç
-
@Arda-Öksüz Geldi bile
-
@babuşthekıro Eyvallah kardeşim
@Arda-Öksüz 451KGV ne dersin ?
-
@mrtgll33 abi şu maçı bana aldırın yeminle duacıyım size ya çok zor ne yapsam alamıcam gıbı. kamp basamıorum. 4-5-1 le cıkıorum abi o zaman
-
@Arda-Öksüz Evet evet 451 kullanalım bencede, pres 45-55 arası tut bu sefer çok baskı yapmayalım
-
@Arda-Öksüz Tamamdır abi stil ve tempo yu kaç aralıgı yapayım. birde ofsayt hayır uygun mudur
-
@Arda-Öksüz Ofsayt kapalı kalsın
-
@babuşthekıro Çok sağolun ilginiz için
-
@Arda-Öksüz diğerleri de ona yakın olabilir
-
@mrtgll33 Çok merak ediyorum, baskıyı neye göre ayarlamalıyız ? Düşüncemle baskıyı full yapınca daha iyi sonuç alırım diyordum fakat Rakibe Yakın Oyna ile son 4 maçımda yaklaşık 25 gol attım. Bazen de düşük sonuçlar alıyorum
-
Arkadaşlar defansım çok sağlam ligdeki en iyi 4 defans bende diyebilirim beşiktaşım 3 3 2 2 iyi gider mi sizce
-
En yakın rakibime averajda 2 kat fark atmışım. Ligden ve Kupadan şüphem yok ama rekabet olmalı biraz
-
Maalesef 2-0 Kaybettim yine yendi adam yapcak bişey yok sagolun
-
@babuşthekıro kardeşim her taktiginin kendisine uyan sistemi var Sanirim murat abi ne der bilemem ama ben kanatları kullan oynadığım zaman baskıyı tam saha baskı(80-82) yapıyorum,pas ta ise rakibe yakın oyna(77-78) ile oynuyorum sonuçlarım aşağı yukarı seninki gibi oluyor günlük futbolcu formuna bağlı olabilir gibi
-
@babuşthekıro man.united taktik nasıl cevap ver misin?