Öneri
-
Mesela ben A Takım'ını yönetiyorum ve hali hazırda 5m param var. Ben ligimdeki başka bir takımdaki oyuncuya teklif vermek istiyorum ama vermek istediğim teklif 10m yeterli param olmadığı için veremem BC yardımıyla bu teklifi gerçekleşetirebilsek ya da bakiyemiz -5m falan olsa tabi bu eksili bütçenin de bir sınırı olsa nasıl olur ? Görüşlerinizi merakla bekliyorum
-
bakiyenin eksi olmasını bir yandan isterim diğer bir yandan istemem. açıklayacak olursak neden isterim sorusunun cevabını şöyle vereyim transfere yetmeyen ücretin üstünü boss coins ile tamamlıyoruz fakat 500k paraya neredeyse 50 nin üstünde boss coins istiyor abi 100 200 k için bu nedir yahu? neden istemem sorusunun cevabını verecek olursam da eksiye düşüre düşüre millet transfer yapar full hadi sınırlama falan koyarak engellersin de büyük bi çelişki de kaldım. neyse efendim. sonuç olarak eksiye düşmesin. ancak şu üstüne verdiğimiz boss coinsler çok fazla istiyor. bunun üstünde bir ayarlama yapılabilir.
-
Mesela ben A Takım'ını yönetiyorum ve hali hazırda 5m param var. Ben ligimdeki başka bir takımdaki oyuncuya teklif vermek istiyorum ama vermek istediğim teklif 10m yeterli param olmadığı için veremem BC yardımıyla bu teklifi gerçekleşetirebilsek ya da bakiyemiz -5m falan olsa tabi bu eksili bütçenin de bir sınırı olsa nasıl olur ? Görüşlerinizi merakla bekliyorum
Öneriye katılıyorum. Ama bi sınırlama getirilmesi şartıyla olur tabi...300-500k için dünyanın coinsi talep ediliyor...Bu 300-400k icinde kaşif 6 saat bekleyip ortadan kayboluyor...Ve tekrar gonderip 16 saat beklemek zorunda kalıyoruz...Güzel düşünülmüş bi öneri...
-
@mrtgll33 Kastettiğim şey transfer listesi değil benim ile aynı ligden olan bir takımın herhangi bir oyuncusuna teklif vermek isterken boss coins kullanamıyorum ve şu hatayı veriyor ''Bu teklifi yapabilmek için yeterli Kulüp Fonunuz bulunmamaktadır. En az önerdiğiniz kadar Kulüp Fonunuz olması gereklidir.'' ben bunun için boss coins'i düşünmüştüm.
-
@mrtgll33 birkaç gün önce yazdım ama sanırım gözünüzden kaçtı. Benimle aynı ligden olan bir takımın oyuncusuna teklif yaptığımda yeteri kadar param bulunmazsa 'Bu teklifi yapabilmek için yeterli Kulüp Fonunuz bulunmamaktadır. En az önerdiğiniz kadar Kulüp Fonunuz olması gereklidir.' uyarısı alıyorum bu teklifler için neden BC kullanamıyoruz ?
-
@msd2310 Teklif yaparken bu durum kullanılmamaktadır. Çünkü karşı taraf teklifi yukarı çekebilir aşağı çekebilir ve burada değişkenlik var. Ama listeden oyuncu alırken en fazla çok küçük değerler oynar. O yüzden teklif yaparken paranın geri kalanının Bosscoins ile tamamlanmasına katılmıyorum.
-
aslında olabilir sezon sonunda borcu olan menajerlerim menajer puanlarından düşerler.
-
Pekala karşı taraf teklifi yukarı çektiği zaman eksik parayı neden BC ile tamamlayamıyoruz ? Sonuçta transfer listesindeki gibi bir durum olur paramız yetmiyor ve üstünü BC ile kapatmak istiyoruz.