Öneri
-
Arkadaşlar oyun için önerilerimizi yazabileceğimiz bir başlık var mı bulamadım ama oyun içi müzikler olsa nasıl olur? Daha sonraki güncellemelerde kendi müzik listemizi oluşturma özelliğide gelirse harika olur. Sizde görüşlerinizi yazar mısınız? Yabancı forumlara da bu fikrimi iletirseniz çok iyi olur(benden önce yazmışta olabilirler). Ne kadar çok talep olursa gerçekleşme ihtimalide o kadar fazla olur. Oyun çok sessiz. Biraz müzik çok renk katacakır.
-
@Curtis-Parker Daha önce önerildimi bilmiyorum ama ben olumsuzum. Herkes rahat ortamlarda giremeyebilir bu oyuna, ses çoğu kullanıcıyı rahatsız edecektir. Evde uyurken, otobüste, sınıfta, özel alanlarda ve buna benzer birçok alanda oyuna giriliyor. Bu durumlarda müzik olumsuz etken olur. Tabi rahat girilen ortamlarda mevcuttur ama görüşüm olumsuz
-
@mrtgll33 Sesini kısabilirler. Bu gerekçeyi öne sürersek hiçbir uygulamada müzik veya ses efektleri olmamalı. İnsanlar gerektiği yerde sesini açıp kısma olanaklarına sahip. Hem de bilimsel olarak müzik insan sağlığını olumlu yönde etkilemektedir.
-
@Curtis-Parker Önermiş olduğun gibi; müzikli benzeri bir menajerlik oyunu varmıdır bilmiyorum ama bir menajerlik oyununda olmasada olur diyebileceğim bir öneri...
-
@Curtis-Parker Bu bir menajerlik oyunu ve bir çok platformdan erişim var, her alanda insanlar ses aç/kapa ile uğraşmak istemeyeceklerdir, düşüncem bu yönde Önerinizi açık tutuyorum diğer menajerlerin kullanıcıların fikirleri bende merak ettim
-
Konuyu açman iyi oldu. iOS'de oynayanlar zatan Ayarlar ekraninda 'Muzik' buttonunu görmüstür. Su an oyunda müzik olmadigi için buttonun bi fonksiyonu yok, ama bizimde düsündügümüz (ve küçük çapta deneyimler yaptigimiz) bir fikir.
Sürekli arka planda çalan müzik düsünmüyoruz. Bence oyuncular kulakliklarinda kendi müzigini dinler, veya toplu tasimda milleti rahatsiz etmemeyi tercih eder. Oyuna pek birsey katacagini da sanmiyorum.
Ama buttonlara bastiginda küçük bir ses efekti, BossCoin kullandiginda para sesi, menüyü açtiginda ses efekti gibi sesler neden olmasin?
Sizler ne düsünüyorsunuz bu konuda? -
@GalipCaliskan1907 Rahatsızlık verebilir buna katılıyorum ama buttonlara bastiginda küçük bir ses efekti, BossCoin kullandiginda para sesi, menüyü açtiginda ses efekti gibi sesler güzel olabilir Galip neden olmasın
-
en son yazılan bosscoin sesi ses efekti falan belki olabilir de arka planda müzik çalmasını niye istersiniz ki arka planda aç telefonunda müziğini hem dinle hemde gir oyununu oyna veya pc den aç müziği gir tarayıcıdan oyna ne gerek var ki böyle ucuz şeylere. olumsuz. tutulmaz bu konu.