Bir Öneri🔁Bir Soru
-
Öneri
Herşeyden önce oyun saatleri ve gazeteler bi düzene oturtulmalı. Herşeyi bırakıp öncelikle bu sorunu çözmeliler bana sorarsanız. Zamandan değerli birşey yok. Oyuncularımızı antrenmana koymak için maçların bitmesini bekliyoruz bazen maç bir-iki saat oynanmıyor. Kimilerimiz işe, kimilerimiz okula gidiyor. Geçen günlerde bir maçım yaklaşık 23te oynanması gerekirken sabah üç civarı oynandı. Bugün gazetem çıkmadı. Eğer server yetersiz ise oyunu bazı ülkelerden veya bölgelerden kaldırsınlar. Şahsen ben yatırmıyorum bunu açık açık söyleyeyim ama bu oyuna para yatıranlar var. Para yatırmasamda ben oyunu oynarken gb yine de para kazanıyor. Bize en iyi hizmeti vermeli. Server yetersizse sadece para kazanmak için gerekenden fazla kullanıcı almamalı. Tabiki maçlar yazıldığı saatte dakikasına oynanmayabilir ama 1 saat içerisinde oynanması lazım. Gazetenin de belirli bir saati olması lazım. Maç saati için 23.00 yazıyorsa 22.00 ile 24.00 arası oynanmalı örneğin. Hatta 2 saat bile fazla daha da kısaltılabilir.Soru
Lig açmak istersek; istediğimiz server dan nasıl açabiliriz? Bir lige katılırken istediğimiz takımı nasıl bulabiliriz, istediğimiz server a aktif ligler kısmından bakılabiliyor ama ligler ilerlemiş oluyor genelde. Oradan yeni açılmış ligleri nasıl bulabilirim? Normal kulüp seçimi ekranında aynı ligde bir takımda 4.hafta, yanındaki takımda 2.hafta, başka bir takımda sezon öncesi 1gün yazıyor. Farklı liglerden takımlar mı? Bu yüzden mi farklı? Yoksa hatalı mı? Ve son olarak bazı server larda maçlar daha erken oynanıyor. Bu saatler ileride değişir mi? Bulunduğum server da maç saatlerim gittikçe geç olmaya başladı, daha sonraları erken saatlere geldi ama her gün maç gecikmeleri olmaya başladı. Sürekli değişiyor.Lütfen her soruma ayrı ayrı cevap verin ve yorumlarınızı bekliyorum.
-
@Curtis-Parker ben önerin için yorum yapacağım sadece, şunu hepimiz biliyoruz ki bu oyunu milyonlarca kişi oynuyor. onlarca server yüzlerce de lig var ve oyunu oynayanların sayısı da gittikçe artıyor ve bunu bile bile hala maçların normal saatinde oynanmasını istiyorsunuz. milyonlarca menajerin bulunduğu şu oyunda, oyunun simülasyonlarının bir anda tamamlanması nasıl bir beklentidir ben sizleri çözmüş değilim. gazeten bu saatte çıkmaz zaten. simülasyon başladığında gazeten de yayından kalkıyor ve genelde maçlar oynandıktan birkaç saat sonra tekrar yayınlanıyor. ufak tefek şeyleri dert haline getiriyorsunuz. işe gidebilirsiniz okula da gidebilirsiniz bende okula gidiyorum ama antrenmanlarımı da ona göre ayarlayabiliyorum. bu kadar yoğunluğun olduğu bir oyunda bu beklentiniz çok saçma. önerin için olumsuzum.
-
@cassano90 Farkettiysen tamamen söylenilen saatte oynansın 1 dakika bile gecikmesin yazmadım. Belirli süre aralıklarında kalsın dedim akşam 11de oynanılacak maçı sabah 3te oynamasın. Gecikmeninde makul bir süresi olur 5saat gecikme olmaz. Antrenman süreleri o kadar dakikki, 8saat. Bir gün 24 saat olduğu için 1saniye bile geçirmeden oyuncularını antrenmana koyarsak günde 3 kere antrenman yaptırmış oluyoruz. Ki buda imkansız. Bunlar bu kadar dakik ayarlanıyorken maçların 5saat gecikmesi önemli haliyle. Sebepleri araştırılsın, eğer serverlar yetersizse veya sorun herneyse uygun bir çözüm bulunsun dedim.
-
@cassano90 Yanlış yazmışım 5 değil 4 saat oluyor. Birde gazetem çıkmadı derken bu saatlerde oynanan maçtan değil, dün oynanan maçtan sonra gün boyunca gazetemin çıkmadığından bahsettim. Yeni bir oyuncu değilim, birkaç senedir oynuyorum. Neyin ne olduğunu biliyorum merak etmeyin. Saçma önerilerim olabilir ama konuya hakimim az çok.
-
kesinlikle katılıyorum maç saatleri düzenlenmeli
-
@Curtis-Parker tamam da kardeşim işte bende diyorum ki milyonlarca kişinin oynadığı oyunda maç sonuçları için acele mi edilir az mantıklı konuşun ya, ne bu acele anlamıyorum ki ha 1 saat geç ha 1 saat erken biraz anlayışlı olmalısınız bu konuda.
-
@Curtis-Parker said in Bir ÖneriBir Soru:
@cassano90 Yanlış yazmışım 5 değil 4 saat oluyor. Birde gazetem çıkmadı derken bu saatlerde oynanan maçtan değil, dün oynanan maçtan sonra gün boyunca gazetemin çıkmadığından bahsettim. Yeni bir oyuncu değilim, birkaç senedir oynuyorum. Neyin ne olduğunu biliyorum merak etmeyin. Saçma önerilerim olabilir ama konuya hakimim az çok.
gazeten de sorun varsa git yardım forumuna konu aç hata bildirimi falan yap hiç çıkmıyorsa ben napiyim ayrıca ben sana neyin ne olduğunu bilmiyorsun falan kastetmedim
-
Merhabalar, değerli görüşlerinizi herzaman bildirmeniz bizleri mutlu etmektedir.
Öncelikle herkesin zamanı tabiki değerlidir buna aksi birşey diyemeyiz.
Maçların geç oynanmasından dolayı bizlerde üzgünüz.Ama ne yazık ki serverlardaki yoğunluk maçların geç oynanmasına sebep olabiliyor ve bu hergün kaynaklanan bir durum değildir Serverlarda ligler başladıkça veya bittikçe buna bağlı olarak geç oynanabiliyor. Bu nedenle bir sonraki maçın için geri sayım yapan sayaç sıfırlandığında maçın oynanmaya başlar ve sonuçlaması bir kaç saat sürebilir. Serverlerın maçların yoğun oynanması gazeteleri de etkilemektedir. Yoğunluğa istinaden gazeteler maç saatlerine göre daha da geç çıkabilir.
- Bazı ülke veya bölgelerden kaldırılsın şeklinde bir yorumunuz olmuş...
Başka ülkelerde problem yaşayan kişiler de bunu söylerse siz hoşnut olur musunuz ? Bu sebeple hiç bir bölge ve ülkeden oyunun kaldırılması mümkün değildir. Bizler nasıl bu oyunda menajer olarak oynuyorsak aynı şekilde diğer ülkelerde de oynayanlar hatta şikayetleri olmaktadır. Serverlar yetersiz değildir, oyunda bir çok server mevcuttur ama yeni server çalışmaları uygun görülürse ve bu çalışmaya başlanırsa bilginize sunarız.
-
Server yetersizse sadece para kazanmak için gerekenden fazla kullanıcı almamalı. Sorunuza ise, Gamebasics bu oyunu herkesin ücretli/ücretsiz oynayabileceği bir oyun olarak sunmuştur.
-
?Lig açmak istersek; istediğimiz server dan nasıl açabiliriz?
Lig kurarken server seçme şansınız yoktur ama herhangi bir serverdan bir lige giriş yapabilirsiniz. Aktif Ligler kısmından bunu kontrol etme ve oradan bir menajer / lig numarası ismi ile boş hesabınızda aratarak o lige servera giriş yapabilirsiniz. Oradan ligleri tek tek incelemeniz gerekmektedir, yeni ligleri bulmanın kısabir yolu yoktur.
Farklı haftalar yazan takımlar ise farklı liglerdir. Hatalı değildir.
Server saatleri farkı serverların doluluğuna göre değişebilir, bu lig erken oynanıyor ise diğer lig doluluğa göre farklılık gösterebilir.
Umarım yardımcı olmuşumdur, iyi oyunlar :handshake_tone4: