Skip to content
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse
Brand Logo
  1. Home
  2. Türkçe Forumlar
  3. OSM: Oyun hakkında
  4. Fantazi lige fantastik lig önerisi

Fantazi lige fantastik lig önerisi

Scheduled Pinned Locked Moved OSM: Oyun hakkında
7 Posts 6 Posters 1.6k Views 3 Watching
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • Guerlain1903G Offline
    Guerlain1903G Offline
    Guerlain1903
    Turkish Users
    wrote on last edited by

Arkadaşlar merhaba bildiğimiz üzere fantazi lig oyunda yok eğer gelecekse şöyle bir şey olabilir mi misal ben Liverpool la sezonu bitirdim Yeni sezonda fantazi lig adı altında ligi bitiren takımlar aynı takımlarıyla o ligde mücadele etse nasıl olur? O ligde bir sezon sürse böylece tamamiyle taktik üzerine bir savaş olur.

cassano90C M SEXAFONNS GS_METECANG 4 Replies Last reply
    0
    • Guerlain1903G Guerlain1903

Arkadaşlar merhaba bildiğimiz üzere fantazi lig oyunda yok eğer gelecekse şöyle bir şey olabilir mi misal ben Liverpool la sezonu bitirdim Yeni sezonda fantazi lig adı altında ligi bitiren takımlar aynı takımlarıyla o ligde mücadele etse nasıl olur? O ligde bir sezon sürse böylece tamamiyle taktik üzerine bir savaş olur.

cassano90C Offline
      cassano90C Offline
      cassano90
      wrote on last edited by

@Guerlain1903 fantezi lig gelecek diye söylentiler vardı. sanırım bu konu üzerinde çalışıyorlar. ancak şunu belirtmek isterim ki bu öneri bu oyuna olmaz. olmamalı. çünkü bu oyun tek sezonluk bir oyun. bu her zaman böyleydi ve hiç değişmedi ve hiç değişmeyecek de. bir lig bittikten sonra aynı takımla fantezi ligde devam edilirse bu çok acımasızca olur. tam olarak aklımdan geçenleri cümlelere dökememiş olsam da 😄 önerine olumsuzum dostum. böyle bir şey bence olmamalı ✌

1 Reply Last reply
      0

M Offline
        M Offline
        mrtgll33_
        wrote on last edited by

@Guerlain1903 Tek sezonluk bir oyun için bu öneriyi olumsuz buluyorum bende.

1 Reply Last reply
        1

SEXAFONNS Offline
          SEXAFONNS Offline
          SEXAFONN
          wrote on last edited by

@Guerlain1903 Ben olumsuzum böyle bir duruma.

Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonra da alışkanlıklarımız bizi oluşturur.

...

1 Reply Last reply
          2
          • B Offline
            B Offline
            Bilocan Bingul
            Turkish Users
            wrote on last edited by

Bence güzel olabilir

1 Reply Last reply
            0

GS_METECANG Offline
              GS_METECANG Offline
              GS_METECAN
              wrote on last edited by

@Guerlain1903 O şekilde adaletli olabileceğini düşünmüyorum. Birde hedefler eşit olduğunda adalet ortadan kalkar...Mesela sen girersin o lige 300 milyonluk bi kadro ile, diğeri girer 400 milyonluk kadro ile...Kadro degerine gore hedef belirlenmesi gerekir...Tek sezondur gibi klişe cümle kullanmak istemiyorum dediğin de olabilir ama aradaki dengeler korunursa. ..Ama oyunun sistemini düşünürsek olacağı mümkün gözükmüyor bu önerinin.

Ekip: SEVDAMIZ FUTBOL ( SFK )

"Ne olursan ol; yine gel." (Hz.Mevlana)

1 Reply Last reply
              2
              • M Offline
                M Offline
                mrtgll33_
                wrote on last edited by

Yorumlar için teşekkürler, iyi oyunlar :handshake_tone3:

1 Reply Last reply
                0
                Reply