WNT 2016/2017
- 
- 
@Sosyokrat inşallah kardeşim 
- 
murat vida'yı iyi çak kardeşim  başarılar başarılar
- 
Türkiye B milli takımı-Endonezya B milli takımı savaşı kadromuz; • SEXAFONN ( C ) 
 • Hestera
 • Ghost4512
 • ReD_DeViL61
 • ciMenmstYedekler : 
 • Tc•Darxoul
 • DarlyDixon31Milli Takım orgazinatörü: @aliugurlu61 @SEXAFONN Savaşlarda bize yardımcı olan A milli savaş kaptanımız @mrtgll33 abime teşekkürler :clap_tone1: :clap_tone1: 
 Savaş 5 aralık tarihindedir.:thumbsup_tone1:
 Güzel bir mücadele ile savaşı alır geliriz inşallah katılacak arkadaşlarıma başarılar. @SEXAFONN Türkiye B Milli Takıma Endonezya karşısında başarılar dilerim 
- 
@SEXAFONN Türkiye B Milli Takıma Endonezya karşısında başarılar dilerim @Bayram-Karakuş Teşekkür abi :clap_tone1: 
- 
murat vida'yı iyi çak kardeşim  başarılar başarılar@osmancandar bende vida abi rahat ol  
- 
@numanvural bi an yanlış gördüğümü sandım yüzümü yıkadım numan abi hayırdır uğramazdın sen   @SEXAFONN bu bizin numan vuralmı yoksa başka birimi  
- 
@SEXAFONN bu bizin numan vuralmı yoksa başka birimi  @F.S.M.0.13 abi yanlış gelmiş  
- 
@F.S.M.0.13 abi yanlış gelmiş  @SEXAFONN bencede yoksa ne alaka  
- 
@Sosyokrat Şuan WCC ile meşgulüm atamıyorum o sebeple  Kupa maçları oynandı kardeşim diğer gün toplu skorları atarım. Kupa maçları oynandı kardeşim diğer gün toplu skorları atarım.
- 
@mrtgll33 maşallah aslanlara :clap_tone2: 
- 
@mrtgll33 maşallah aslanlara :clap_tone2: @F.S.M.0.13 Sonuna kadar böyle devam eder inşallah abi 
- 
@F.S.M.0.13 Sonuna kadar böyle devam eder inşallah abi 

:flag_tr:
 :flag_tr: