osm deki çok büyük eksiklik !
-
selamünaleyküm arkadaşlar bildiğiniz gibi oyunun versiyonu değişti bazı güncellemeler yapıldı. bence bu kadar online kullanıcısı olan bir oyunda zaman geçirme sıkıntısı var. şuan yeni sürümdeki forum bölümünde %5 kullanıcı ancak var onlarda hep aynı kişiler oluyor. kendimden örnek verecek olursam taktiği yaparım, oyuncuları antrenmana alır ve oyundan çıkarım. ancak antrenmanlar bittiği zaman mesaj geliyor tekrar giriyorum onları yapıp çıkıyorum gece maça kadar girmiyorum. benim demek istediğim bu kadar büyük bir oyuncu kitlesinin olduğu bir oyunda zaman geçirecek bir şeylerin bulunmaması. forum kısmının daha güncel olması lazım mesela sadece futbol değil her türlü kategoriler yer almalı. forum kısmınınn daha da genişletilmesi gerekiyor yani insanların muabett edebileceği soru cevap konularıın olacağı bir takım başlıklar bölümler felan olmalı. bu şekilde olunca sadece oyuna gir çık bir şey ifade etmiyor.
-
@DoğukanUçanOfficialS Haklısın katılıyorum. Forumdaki katılımcı sayısının az olması benimde dikkatimi çekti...Yapılmış olan güncellemeler kaç yıldır kullanıcıyı oyunda vakit gecirebilmesine yönelik olmuyor ve oyun bir yerden sonra sıkıcı olabiliyor...Yeni Etkinlikler yeni fikirler yeni gelişimler eklemek gerekiyor...
-
Ne yazık ki forumlarda eski sürüme göre çok büyük bir düşüş yaşandı. Önce ki sürüm de forum da çok büyük bir kitle vardı. Şimdi hiç kimse yok. Belli başlı kişiler dolanıyor forumda. Ayrıca @GS_METECAN abi sana da katılıyorum forumlarda vs. etkinlikler düzenlense forum kitlesi hem artar hem de oyuna karşı duyulan ilgi biraz daha artar diye düşünüyorum.