ÖNERİ (EKİP-EKİP SAVAŞLARI)
-
@GS_METECAN sonuna kadar katılıyorum
Hislerimize tecrüman olmuş -
Önerileriniz çok güzel bu öneriler gerçekleşirse hem oyuna olan ilgi artacak hem de oyun daha da zevkli bi hal alacak. Önerilerinizi sonuna kadar destekliyoruz.
-
Kesinlikle bütün söylediklerine katılıyorum. Çok güzel bi öneri böylelikle oyun daha güzel bir hale gelir
-
Tabiki Olumlu
-
Bende bu önerileri sonuna kadar doğru buluyorum ve katılıyorum.
-
Olumlu.oyunu güzelleştirir..
-
Destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
-
olumlu tabi ki
-
Görünen o ki şu âna kadar olumsuz görüş belirten arkadaşımız yok...Önerimizde tek kalemlik bir öneri değil ve bu doğrultuda tabiki hepsinin bir seferde gerçekleşmesini beklemiyoruz.Sonuç olarak html-css vb. konular uzun zaman alabiliyor ama profesyonel bir ekip uzun zamanı ne kadar minimum seviyeye indirebilir bunu da yetkili arkadaşımız Galip Çalışkan bilir... Tabiki olabilitesi yüksekse kısa zamanda gerçekleşmesini umut ediyoruz.Şahsen gerçekleşmeyecek öneriler olmadığını düşünüyorum. "İletildi" kelimesini görmeden de bunları yazmam tuhaf olabilir...Umarım anlayışla karşılarsınız. Eğer bu önerilerin şu anki sisteme uygunluğu yoksa/varsa, hangi öneri hayata daha çabuk geçirilir/geçirilmez, bu önerinin hayata geçirilmesi ne kadar mümkündür, değilse neden değildir...Yetkili arkadaşımız Galip Çalışkan ın da düşüncelerini alabilirsek iyi olacaktır...Ona göre soru cevapta gidebiliriz...Yada gerçekleşmeyecek maddeler için diğer arkadaşlarımızdan gerçekleşmesine yönelik yeni fikirler çıkabilir...Maksadımız yetkili arkadaşları işlerinden alıkoymak yada boş yere meşgul etmek değil oyunu daha eğlenceli hale getirmek ve ekip olayının daha fazla rağbet görmesini, daha çok sevilmesini, oyunu daha oynanabilir hale gelmesini sağlamaktır...
-
@GS_METECAN önerilerine katılıyorum kardeşim oyuna kalite getirecektir
-
kesinlikle katılıyorum ekibe ve foruma olan ilgiyi arttırır
-
@GS_METECAN iyi haberim var ozaman; onerilerin cogu bizim hazirladigimiz konseptimizde de mevcut : ) dedigin gibi gerceklesmeyecek oneriler degil, ve senin gibi diger ulkelerin forumlarinda da onerildi ayni seyler.
ama, bir onceki postumda da belirttigim gibi, ekipler oyunun buyuk bir bolumu olacagi icin (hele sizler gibi cok oynayanlara) bu ozelligi aceleye getirmek istemiyoruz.
acikcasi bu kadar kisinin onerilerine katildigini gormek beni sevindirdi, demek ki ekipler konusunda dogru adimlar atiyoruz
-
@GalipCaliskan1907 yapacağınız yenilikleri heycanla bekliyoruz hocam kolay gelsin.
-
@GalipCaliskan1907 Görmek istediğim en iyi haber; madem ki dünya forumlarında da bu öneriler yapılıyor, bu andan sonra da ekipler adına yeni güncellemelerde yapılacak olan bu yeniliklerin gelmesi yada duyurulması olacaktır.Ekipler konusunu ne zaman gündeme getirsem öyle cevaplar veriyorsun ki konuyu uzatmak gelmiyor içimden...En iyi haber artık somut adımların atıldığını duyurmak olmalıdır.
-
-
@GalipCaliskan1907 Yenilikleri gercekten merak etmeye başladım konuya tüm herkesin destek vermeside güzel birşey bakalım bundan sonra hayata geçicek faliyetleri görmek istiyoruz
-
Öyle görünüyor ki konu hakkında farklı fikirler sunacak olan arkadaşımız yok...Öneriye verilen destek, ekiplerin ilgi gösterip birlik-beraberlik içerisinde olması şahsen beni memnun etmiştir...Bu birlik ve beraberlik İNŞALLAH daim olur...Destek için tekrardan Teşekkürler. ..
Bundan sonra yapılacak olan ilk güncellemelerde önerilerle ilgili somut adımlar atılıp, hayata geçirilmesini sabırla bekliyor olacağız...İNŞAALLAH bu konudaki çalışmalar burdaki yoğun ilgi sonrasında hız kazanır...Herkese kolay gelsin...