Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
Merhaba arkadaşlar, forumlarımıza yeni bir başlık eklemek istedik. Umarım güzel ve hoşunuza giden bir başlık olur.
Bu başlık altında kişisel başarı ve rekolarınızı paylaşabilirsiniz.
Örneğin :
- En pahalı transfer, en farklı maç skoru, ligde topladığınız punlarınız galibiyetleriniz, ulaşılan maç tecrübesi 250-500-1000 gibi, bir maçta oyuncunun attığı en fazla gol atılan rekor şut sayıları, gol kralı vb. aklınıza gelen bütün başarı ve rekorlarınız
En iyi rekoları bekliyoruz :hugging:
-
@esaret333 selam kardesım bence istenen şey daha somut şeyler mesala resim olsa daha şık durur
-
İlk görüntülü rekor paylaşımı benden gelsin
Kupa maçında oyuncularım penaltı atmaktan yoruldu, seyirciler her penaltıda yürekleri ağızlarına gelmekten heyecanlandı, ben de kulübede rakip atışı kaçırsın diye dua ettim Tam 21 penaltıdan sonra rakibi eledik :cartwheel_tone3: :cartwheel_tone3: :cartwheel_tone3:
-
@Ghost4512 efsaneymiş
-
@Ghost4512 Vay be neler görüyorum
-
@Bayram-Karakuş said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
Ekip arkadaşlarımdan birisi 85,9 M ye sattı. Lakin bu miktarda sisteme satışlar sık olan bir durum değil, çok nadiren oluyor ve şansa
-
@Van-Persie-36 said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
Mükemmel fiyata gitmiş .maksimum 55 60 a gider sanıyordum , bu fiyat bayağı uçuk
-
@F.S.M.0.13 said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
@esaret333 selam kardesım bence istenen şey daha somut şeyler mesala resim olsa daha şık durur
lig bitti gitti :)):)
-
@mrtgll33 said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
@Bayram-Karakuş said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
Ekip arkadaşlarımdan birisi 85,9 M ye sattı. Lakin bu miktarda sisteme satışlar sık olan bir durum değil, çok nadiren oluyor ve şansa
@YMOKSUZ
Bu satış ekip arkadaşım ve ekip yöneticimiz YMOKSUZ a aittir. -
@Bayram-Karakuş Ayrıyeten tebriklerimizi iletin lütfen
-
World Nations Tournament (WNT 2016-17) Grup aşamasında 2. mücadelemiz olan El Salvador karşısındaki kadrom.
World Nations Tournament (WNT 2016-17) Son 16 turunda en iyi hedef 5 kadrosunun Türk Milli Ekibinde olmasına sağlamış olduğum katkı.
-
@ALİ-KOÇ-61 Harika
-
@Bayram-Karakuş Özgüvennn var özgüvennn
-
@Sultangazililer1 Saol