Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
@gökhangalata TAKIM 143 GOL ATTI 55 TANESİNİ BU ATTI
-
@dialibapereira helal gerçekten
-
-
Arkadaşlar gördüğünüz gibi bir Real Madrid kariyerimde PEPE anlamadığım bir şekilde kaleye geçmiş ve o maçta da gol atmış üstelik.Sonradan kaleye geçme falan değil kırmızı kartta yok görüyorsunuz adam bildiğiniz kalede başlamış maça hayır tamam anlarım kalede başladın gol de mi yemezsin üstüne gol atarsın..bence eşi benzeri yoktur bunun
-
Bir başka rekorumuz daha bence bunun üstü yoktur her halde.80-90 milyonlardan söz edildiğini gördüm ve güldüm 2 tane 90milyon üstü ve bir tane ligin son günü satılan Oblak TAM TAMINA 218 MİLYON EURO. Pek bir işe yaramadı tabi son günlerde satıldığı için.Tüm para ile transfer listesindeki oyuncuları almıştım transfer listesinde 3-5 oyuncu kalmıştı elimde 400-500 milyon euro para vardı diğer transferlerden de gelen para ile
-
@bu-i̇şleri-bilen pepe Reina olmasın o kaleci olan ;)) yine de gol atması saçma. Hata bu
-
@gökhangalata hayır tabiki Pepe nin kendisi Reina direk Reina olarak yazılıyor zaten Reina yı almamıştım.
-
@bu-i̇şleri-bilen said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
@gökhangalata hayır tabiki Pepe nin kendisi Reina direk Reina olarak yazılıyor zaten Reina yı almamıştım.
3 puanla oynamasından anlaşılıyor zaten mevkisinde oynamadığı
-
@bu-i̇şleri-bilen
Bu hangi hesabınızın rekoru, hesap isminizle ekran görüntüsü alınan hesap ismi uyuşmuyor -
BUNLARDA BENDEN GELSİN ARKADAŞLAR..
-
@rüyahoca muhteşem gerçekten
-
@sistematikci eyw abi nerelerdesin
-
@ord1naryus Tottenham'da daha iyisi yapılabiliyor : )
-
@f-s-m-0-13 Kral