Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
@tesla1907 Ama beğendiysen beni şereflendirmiş olurusun abi
-
@tesla1907 said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
@mrtgll33 ![alt text]
güzel yapmışsın ögeyi denetle edit keşke gerçek olsaymış tebrik ederdim
-
@CnytAkn @TESLA1907 @mrtgll33 Kandırıldık Şut isabeti zaten ortaya çıkarmış. Yüzde 31 değil 38 olmalıydı
-
-
@f-s-m-0-13 abi sen bana demiştin normal bir liginde alırım seni tahmini ne zaman müsait olursun SANA YENİLMEK de ayrı bir zevk verir insana
-
Nihayet Dünya egemenliğini de tamamlayarak bütün başarıları açmış oldum ve kariyerimi en üst noktaya taşımış oldum. Artık bundan sonraki en büyük hedefim; diğer ekip arkadaşlarımla beraber hep birlikte adım adım zirveye çıkmak olacaktır.:slight_smile: The Best Of Turkey :flag_tr: -
@sistematikci badi ya senle mi uğraşacağız
Başarılara doymuyorsun ayıptır valla
Biz tebrik etmekten yorulduk
Sen rekorlardan yorulmadin
Tebrikler badim yolun açık olsun :clap_tone1: -
@f-s-m-0-13 Esağfurullah badim size göre bu merdivenleri çok geç tırmandık biz, ondan böyle üst üste geliyor
-
@sistematikci tebrikler toprağım
-
@f-s-m-0-13 abi sen bana demiştin normal bir liginde alırım seni tahmini ne zaman müsait olursun SANA YENİLMEK de ayrı bir zevk verir insana
-
@frtna6161 Eyvallah toprağım sağolasın :slight_smile:
-
@sistematikci Yusuf hocam artık birinci ol da sen de rahat et bu sayfa da rahat etsin Tebrikler hocam. WC şampiyonluğu da bekleriz.
-
@Kaiser-Brian-Clough İnşallah Hakan Hocam, nasip kısmet, biz emek verdikçe başarı da gelir diye düşünüyorum :hugging:
-
@kaiser-brian-clough Benden ne bekliyorsun abicim