Skip to content

Destek

Sorulara cevap vermek ve hatalara çözüm bulmak için buradayız.

2.7k Topics 7.2k Posts
  • Profile İşlenmeyen İstatistikler

Locked
    3
    1 Votes
    3 Posts
    323 Views
    YusuF ÇİRCİY
    @CixxCocuq Merhaba; Her bir kulüp sayfasının bağımsız sıralaması vardır. Eğer 4 kulüp sayfasında da kulüp yönetiyorsanız 4 farklı sıralamanız olur. Profilde gösterilen sıralama en yüksek puana sahip olduğunuz kulüp sayfasının sıralamasıdır. Sıralamanıza etki eden menajer puanlarının hesaplanması şu şekilde olur: Son 180 günde toplanan menajer puanlarının %100'ü sıralamanıza etki eder 180 günden sonraki 520 günde (180-700 gün arası) toplanan menajer puanları %1'i bulana kadar her gün azalan bir oranda sıralamanıza etki eder. 700 günden daha eski bir zamanda toplanan menajer puanlarının %1'i sıralamaya etki eder.
  • Savaş Ligi

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    464 Views
    S
    @zicoonurakbulut said in Savaş Ligi: @umutserap daha portekiz ligi bir ay bile olmadı osm savaş liglerini kendisi belirler ve zamanı geldiğinde değiştirir
  • Chrome - OSM

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    333 Views
    HesteraH
    @ersen-kocaman Merhaba Chrome ayarlarınızın çerezlerini temizlemeyi deneyebilirsiniz.
  • özel ekip savaşımızda transfer sorunu

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    267 Views
    S
    @femeks Merhaba; hata yapımcılara iletildi. Bize yazdığınız için teşekkürler.
  • 72 saati geçti

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    349 Views
    HesteraH
    @hypograt said in 72 saati geçti: ingiltere ligimde hileci için gönderdiğim rapor 3 günü geçmesine ragmen hala incelenıyor asamasında acaba bir sorun mu var? Merhaba , Raporunuzla ilgilenildi.
  • İş TEKLİFLERİ

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    450 Views
    S
    @1baskan63 Merhaba; iş kulübündeki teklifler iş ortaklarımızın sorumluluğu altındadır. Bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan uzun sürebilir. Eğer daha fazla beklemek istemiyorsanız, tamamladığınızı düşündüğünüz teklifin duvarında yer alan Support Miss/Coins kısmına tıklamalasınız. Burada çeviride zorluk yaşıyorsanız Online translate sitelelerini kullanabilirsiniz. İyi oyunlar.
  • Yapamıyorsanız ben yapayım

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    296 Views
    SosyokratS
    Merhaba @hypograt Raporunuz incelenmiştir. Lütfen sabırlı bir şekilde bekleyiniz en geç 72 saat içinde geri dönüş sağlanmaktadır.
  • Hile raporu attım etkinleştirdim ama nafile

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    329 Views
    HesteraH
    @türkolog61 said in Hile raporu attım etkinleştirdim ama nafile: Hile burada yayınlanamaz bilmem ne demeyin telefondan rapor attım kale almadınız 90 saat oldu çözüm yok Dam bugün 6.antrenmanı bastı farklı hesaplardan kendisi de 6 7 atıyor niye kaleciyi forvet forveti defans yapıyor ve siz ne yapıyorsunuz burada ne iş yapıyorsunuz bir kaç dakikanızı ayırıp baksanız bize yardımcı olsanız ekran görüntüsü var maç maç ne yapmış yazdım biri Allah aşkına ilgilensin. Kastamonu.kure adlı şahısın Amerika liginde bulunan 7 8 hesabı var biriniz bu işe 72 saat daha demeden dur diyebilir mi Merhaba , Göndermiş olduğunuz raporunuz zaten incelenmiş ve bahsettiğiniz menajerde herhangi bir hile saptanmamıştır. Halhazırda şuanda açıkta bir raporunuz görünmüyor. Destek ekibine daha detaylı yardımcı olmak istiyorsanız aralarındaki maç görüntülerini , (kaleci forvet , forvet defans şeklinde) bizimle paylaşarak işimizi kolaylaştırabilirsiniz. Rakiplerin size karşı özel antrenman kullanıyor olması maalesef hile olacağı anlamına gelmez.
  • Arkadaş Coini

Locked
    1
    1 Votes
    1 Posts
    282 Views
    S
    @zecka2014 Merhaba; arkadaşınızın gönderdiğiniz link aracılığıyla oyuna yeni kayıt olup lige girdiğinden emin olmalısınız. Eğer bundan eminseniz tarayıcınızın çerezlerini ve geçmişini silerek yeniden denemelesiniz. Ayrıca; arkadaş coinsi en fazla oyuna yeni kayıt olacak 10 arkadaş için geçerli olup sonrası için geçerli olmamaktadır. İyi forumlar.
  • giriş problemi

Locked Moved
    2
    0 Votes
    2 Posts
    285 Views
    S
    @frk038 Merhaba; arkadaşınız kullanıcı adıyla beraber sorununu açıklayıcı bir şekilde tr.support@onlinesoccermanager.com adresine mail atmışsa Destek ekibimiz tarafından 72 saat içerisinde mail gönderen e posta adresine geri dönüş sağlanmış ya da sağlanacaktır. İyi oyunlar.
  • Kastamonu.kure

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    335 Views
    YusuF ÇİRCİY
    @türkolog61 Merhaba, Forumda hile bildirimi yapmak yasaktır. Hile yapan menajeri oyundan şikayet ediniz. Ardından attığınız maili onaylayınız. Suçlu bulunursa oyundan uzaklaştırılır. Multi hesaptan şikayet ettiğinizden emin olun. İyi oyunlar dilerim.
  • Şikayet ettim 72 saat oldu çözüm sıfır

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    281 Views
    SosyokratS
    @revengeiscoming said in Şikayet ettim 72 saat oldu çözüm sıfır: @türkolog61 Forumda hile bildirimi yapmak yasak. Daha fazla kanıtla daha açıklayıcı olarak tekrar tekrar raporlayın ve raporunuzu resimlerle destekleyin. Raporu e-mailden onaylamayı unutmayın. Eğer hile varsa elbet bir açık verecektir.
  • BENCİLLİK MÜSLÜMANA YAKIŞMAZ

Locked Moved
    2
    0 Votes
    2 Posts
    332 Views
    HesteraH
    @umutserap said in BENCİLLİK MÜSLÜMANA YAKIŞMAZ: Forumun amacı ne ?? Amaç millete yardımcı olmaksa hakeza ancak bencillik yapmaksa kapatılması daha uygun olur bu kadarda olmaz arkadaş yani bi taktik yardımı istedik sanki en ayrıntısına kadar istedik 5 3 2’ye karşı galip gelemiyorum yardımcı olur musunuz buna karşı hangi taktikle çıkmam lazım diye yardım istedik yani sayıları istemiyoruz bu kadarda olmaz arkadaş yani bi yardımcı olsanız canınız mı çıkacak birinci mi olacaz arkadaş bi taktikle forum hiç bana göre değilmiş üstüne alınan alınır alınmayan hak veren verir burda amaç yardımcı olmaktan çıkmış bir hale gelmiştir Merhaba . Forumların amacı tabikide insanların birbirine yardımcı olması sohbet etmesidir kurallar dahilinde fakat herkes her taktiği detaylı bir şekilde paylaşmak zorunda değil. Bunun için zaten OSM Taktikleri başlığını kullanmanız gerekiyordu ve o başlığı her okuyanın cevap verme gibi bir zorunluluğu yok.Açmış olduğunuz başlık konu içeriği ile zaten uyuşmuyor. Konuya aşağıdaki başlıktan devam edebilirsiniz. https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/72/osm-taktikleri/5518
  • GİRİŞ PROBLEMİ

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    356 Views
    S
    @osmsüpermenajer said in GİRİŞ PROBLEMİ: @frk038 Merhaba Kullanıcı Adınızla Beraber tr.support@onlinesoccermanager.com Adresine Email Atınız.
  • Manager Puanım hala eklenmedi acil çözüm bulun ???

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    294 Views
    S
    @UmutSerap Merhaba; menajer puanınız profilinize eklenmiş, iyi oyunlar. [image: 2gsfy8w.jpg]
  • Manager puanım eklenmedi

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    300 Views
    YusuF ÇİRCİY
    @osmsüpermenajer said in Manager puanım eklenmedi: @umutserap Merhaba Ekip Savaşınız Buğün Bittiyse Yarın Mp Puanınız Eklenir.
  • Kupa maçı ve lig maçı

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    525 Views
    S
    @osmsüpermenajer said in Kupa maçı ve lig maçı: @doğukançınar Merhaba Yeni Güncellemeyle Kaldırldı Artık Sağ Tarfta Topluluk Ordan Aktif Ligleri Görebilirsiniz. @doğukançınar said in Kupa maçı ve lig maçı: Arkadaşlar merhaba herkese geçen kupada yenildiğim bir maçta sanki ligte yenilmişim gibi rakibime 3 puan yazıldı ve rakibim beni geçti yani aynı maç için hem kupadan elendim hem ligte rakibim 3puan alıp beni sıralama da geçti .He uzun süredir soracağım bir soru var hani eskiler bilir serverler vardı bir sürü onlar artık yok mu istediğim takımları çok zor buluyorum @DoğukanÇınar Merhaba; oynadığınız maçın kupa maçı olduğundan emin olun. Lig tablosundaki Galibiyet, Mağlubiyet ve Beraberliği gösteren işaretler sadece Lig maçları için geçerlidir. Kupa maçlarını kapsamaz. Maç takviminden rakibinizin ve sizin lig maçlarınıza bakarak mevcut puan durumunu kontrol edebilirsiniz. İyi oyunlar.
  • Kupa Sorunu

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    390 Views
    S
    @ofmanager_ said in Kupa Sorunu: @gmy550 https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/41067/tamamladığım-kıtalar-ve-bazı-kupalarım-silinmiş Burada gerekli cevap verilmiş. İnceleyebilirsiniz. Ek olarak karşılaştığınız sorunun cevabını forumda önce arayıp daha sonra bulamadığınız takdirde buraya yazabilirsiniz. İyi oyunlar.
  • Tamamladığım kıtalar ve bazı kupalarım silinmiş.

Locked
    3
    1 Votes
    3 Posts
    465 Views
    SosyokratS
    Merhaba, Hatayı tespit ettik. Ligler silinmedi tüm kullanıcılarda hatanın giderilmesi bir kaç gün veya bir hafta sürebilir
  • Video izleme

Locked
    1
    0 Votes
    1 Posts
    395 Views
    CnytAknC
    @zecka2014 Merhaba Hata giderildi bir sonraki güncellemeyle ödül alabileceksiniz. Önümüzdeki hafta güncelleme gelecek,bu zamana kadar tarayıcıdan video izlemenizi öneririz.