Skip to content

Destek

Sorulara cevap vermek ve hatalara çözüm bulmak için buradayız.

2.8k Topics 7.3k Posts
  • Transfer Listesi

Moved
    1
    0 Votes
    1 Posts
    376 Views
    No one has replied
  • Antreman Sorunu

Locked
    9
    1
    0 Votes
    9 Posts
    591 Views
    CnytAknC
    @sütlüpizza
  • Almanya ligi

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    1k Views
    SEXAFONNS
    @saitsait60 anlaşma bitmiştir tekrar bir sözleşme gelecek mi şu an bilmiyoruz.
  • MAİL VE TELEFON DEĞİŞTİRME

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    529 Views
    SEXAFONNS
    @35pasha1925 Merhaba samsung telefonunuzdan uygulamayı silip i-phone'ye osm indirerek giriş yapabilirsiniz. Mail adresi değişimi için profile girip düzenle kısmından mail adresini değişebilirsin. iyi günler
  • Osm şifresini unuttum

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    498 Views
    HesteraH
    @teblig-memuru konu ile ilgili arkadaşınız tr.support@onlinesoccermanager.com adresine mail atsın
  • Oyun hatası mıdır, illegal midir bilemiyorum ?

Locked
    7
    2
    0 Votes
    7 Posts
    778 Views
    SEXAFONNS
    @ersen-kocaman Estağfurullah dostum bende dikkat etmemiştim beraber öğrenmiş olduk @saitsait60 Maalesef dostum Osm şirketi bunu uygun görmüş.Bize de tadını çıkarmak kalıyor Iyi forumlar dilerim.Keyifli ligler
  • server hata verdi

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    663 Views
    SEXAFONNS
    Merhaba Böyle bir hata mevcut değildir sistem de.Internet hızından veya sayfanın ağır olarak yüklenmesinden dolayı böyle bir hata almış olabilirsiniz. Iyi Forumlar dilerim.
  • Oyuncu bölgesi için yardım!

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    266 Views
    SEXAFONNS
    @xanias Merhaba taktik yardımi için osm taktikleri başlığını kullanın. iyi Forumlar.
  • Hilecilerin banlanması

Locked Moved
    3
    1 Votes
    3 Posts
    456 Views
    SEXAFONNS
    @saitsait60 said in Hilecilerin banlanması: @sirjessepinkman raporlarla 72 saat içinde ilgileniliyor. @SirJessePinkman Lütfen hileciyi raporladıktan sonra bekleyin 72 saat içinde eğer bir hile söz konusu ise gereği yapılır. Iyi forumlar.
  • Kurallar var, Yaptırım yok! Neden?

Locked Moved
    4
    1
    8 Votes
    4 Posts
    2k Views
    hustundelH
    Savaşlarda takım performansını ve stratejini öne çıkarmak için ekip içinde yapılan transferlerde bir kural uygulamıyoruz. Bunun dışındaki tüm OSM kuralları savaşlarda geçerlidir. Not: Bu sadece OSM savaş modunu kullanarak yaptığınız savaşlar için geçerlidir. Kendi aranızda lig kurarak yaptığınız savaşlarda bütün OSM kuralları geçerlidir. @ALİ-KOÇ-61 @BJK-MUAMMER @manhay @RiddLee @tankkaplani
  • Yardım...!

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    353 Views
    CnytAknC
    @turco895 Transfer sezonu daha yeni başlıyor ve bütün oyuncuların takıma gelmesi bekleniyor lig başlarken yapılabilir bunun için bu linkten güncellemeleri takip edebilirsiniz https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/19012/league-updates/211
  • Ligimizin Kaderi

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    416 Views
    HesteraH
  • OSM MENAJER PUANI

Locked
    2
    1
    0 Votes
    2 Posts
    460 Views
    HesteraH
    @caner59 Merhaba ; Her 4 slotun menajer puanı ayrı ayrı hesaplanır genel olarak toplanmaz. 6 aydan eski olan hesaplarda eski topladığınız menajer puanları baz alınarak %1 oranında düşüş yaşanır bu tüm menajerler için geçerlidir. Herhangi bir slotunuzda liginiz bittiğinde bir sonraki simulasyonda menajer puanınız oynamış olduğunuz slotunuza eklenmiş olur
  • Özel ligi ve sezon öncesini kapatma

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    663 Views
    HesteraH
    @rafet6161 said in Özel ligi ve sezon öncesini kapatma: Özel ligi kapatınca diğer ayarları değiştiremiyorum ve sezon öncesini kapatınca gelişmiş araçları kapatıyorsun diyip özel ligi de kapatamayacağımı söylüyor Gelişmiş araçları eğer kullanırsanız lig bitimine kadar ligi açamazsınız.
  • 0 Votes
    2 Posts
    343 Views
    CnytAknC
    @35pasha1925 Bedeli düşük oyuncuları koymayı deneyebilirsiniz, bedel arttıkça satmak daha çok zorlaşır bu doğal.
  • Ekip maçları sorunu

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    386 Views
    HesteraH
    @FAHRİ-UZAR Web üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Şimdilik sadece ligdeki sonuçları takip edebilirsiniz. Ekip sonuçları ile ilgili detaylı bilgilere mobil üzerinden erişebilirsiniz.
  • menajeri report edemiyorum

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    365 Views
    BABAYİĞİD aslantepeB
    @cassano90 Merhaba, Bu durumda mail üzerinden menajeri rapor edebilirsiniz.Forumlardan hile bildirimi yapmak yasaktır.
  • Maç bitmiyor

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    374 Views
    CnytAknC
    @SirNicolas07
  • İsabetsizlik

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    397 Views
    HesteraH
    @saitsait60 said in İsabetsizlik: http://i.hizliresim.com/9N4mr5.png Bunun nedeni nedir bu kadar şut farkına rağmen yenilmek. Şut isabetini artırmak için ne yapılmalı? Bunun için aşağıdaki başlığı kullanmalısın. https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/72/osm-taktikleri/5068
  • S1 Menajer puanım eksik

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    543 Views
    CnytAknC
    @mr-burak-öztürk Merhaba Her slotun MP'ı oynadığınız slota eklenir. Mp ler toplanmaz. [image: 1528727726308-28ea9cba-cb32-4cde-932a-c7aa2ddbc6dc-resim.png]