Skip to content

Destek

Sorulara cevap vermek ve hatalara çözüm bulmak için buradayız.

2.7k Topics 7.2k Posts
  • İphone

Locked
    1
    0 Votes
    1 Posts
    273 Views
    HesteraH
    @son-oyun Merhaba , OSM de birden fazla hesap ile oynamak yasaktır
  • Transfer hilesi lütfen ilgilenin

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    357 Views
    CnytAknC
    @cwlexa Merhaba forumdan hile bildirimi yapmak yasaktır. Hileciyi rapor etmek için, kullanıcının profiline girip hileciyi rapor et demeniz gerekiyor.
  • Forumla ilgili

Locked
    4
    0 Votes
    4 Posts
    455 Views
    CnytAknC
    @bayram-karakuş Merhaba evet sorunun farkındayız, fakat forumu düzenleyen Game Basics olmadığı için bazı aksaklıklar olabiliyor. Fakat bütün sorunları ilettik ilk halindeki çoğu hata giderildi, umarım bu sorunda en kısa sürede giderilir, bildirim için teşekkürler.
  • En Güzel Firikik Golleri

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    430 Views
    M
    Merhaba @ofmsüperstar Bu tür paylasimlari https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/13100/futbol-video-kafe/62 bu link uzerinden yapabilirsiniz.
  • Kaptan sorunu

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    5k Views
    CnytAknC
    @f-s-m-0-13 said in Kaptan sorunu: @j-lennon Merhaba Oyuncunuzun puan ortalamasının düşmesi kaptanlık ile alakalı bir durum değildir
  • Menajer Sayfalarında Hata

Locked
    8
    0 Votes
    8 Posts
    661 Views
    OFMSüperStarO
    @cnytakn Teşekkürler iyi çalışmalar.
  • Oyuncum kayboldu

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    285 Views
    BABAYİĞİD aslantepeB
    @uğur-tuğra-güney Merhaba, Hata iletildi.Rapor için teşekkürler
  • Oyuna Giremiyorum.

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    744 Views
    CnytAknC
    @imsame Merhaba; Sorunu eğer web üzerinden oyuna girişte yaşıyorsanız cerezlerinizi temizleyin , VPN kullanıyorsanız iptal edin , hala aynı sorunu yaşamaya devam ediyorsanız farklı bir tarayıcı ile giriş yapmayı deneyin . Mobil içinde aynı işlemleri gerceklestirebilir oyun verilerinizi temizleyerek giriş yapmayı deneyebilirsiniz İyi oyunlar.
  • Şike

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    433 Views
    HesteraH
    @i̇brahim-gökdeniz-çalış said in Şike: Report ettiğim kişi hakkında olum yada olumsuz sonuç iletiliyor mu nereden iletiliyor Merhaba Rapor sonucunuz olumlu veya olumsuz olarak hesabınıza bağlı olan mail adresinize bildiriliyor.
  • Çift hesap ban olayı

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    448 Views
    CnytAknC
    @berkay0910-b Merhaba tek hesap kullandığınız sürece sıkıntı olmaz, iyi oyunlar.
  • Şike, İllegal

Locked
    5
    0 Votes
    5 Posts
    530 Views
    HesteraH
    @i̇brahim-gökdeniz-çalış said in Şike, İllegal: Arkadaşlar üstte belirttiğim gibi ligde 19 hafta tam o gün hesap açılcak kamp basılcak tesadüfmüdür sizce ? inşallah gereken yapılır benim merak ettiğim aynı ip üzerinden girişler vs baklıyor mu inşallah baklıyordur bakılıyor ise kesinlike ortaya çıkacaktır Rapor göndertikten sonra raporunuzu aktif etmeyi unutmayın.
  • yardım

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    326 Views
    CnytAknC
    @sistematikci said in yardım: @ezel_lübeck Merhaba, OSM Taktikleri bölümünü kullanabilirsiniz. İyi oyunlar. cevap için teşekkürler
  • Tarayıcı/Mobil Ödül Farkı

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    472 Views
    BABAYİĞİD aslantepeB
    @nomercy31 Merhaba, Bu sorun bi sonraki güncellemeyle giderilcektir.Rapor için teşekkürler.
  • Transferler ve jetonlar.

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    477 Views
    CnytAknC
    @ceyhunbaba29 Maalesef şuanda böyle birşey yok her hafta özel fırsatlar oluyor bazen coins vermeden alabilirsiniz ama bu fırsatları takip etmeniz gerekiyor.
  • Önemli başlıklar

Locked
    2
    1
    0 Votes
    2 Posts
    382 Views
    BABAYİĞİD aslantepeB
    @di̇ço55 Merhaba Yeni başlık aç kısmının soluna fareyle geldiğinizde konuya cevap ver kısmı çıkar. http://prntscr.com/ir84x8
  • Ligime adam alamıyorum.

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    557 Views
    HesteraH
    @ceyhunbaba29 said in Ligime adam alamıyorum.: Sorunumu çözdüm arkadaşlar benim davet etmem gerekiyormuş.
  • Lig açma ayarları.

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    505 Views
    M
    Merhaba @ceyhunbaba29 1- Mavi olması aktif manasına gelir. 2- Zamanlayıcıyı açarsanız anında bitirmeyi aktif etmiş olursunuz.
  • Yasin'in Ekibi-Hata

Locked
    4
    1 Votes
    4 Posts
    516 Views
    BABAYİĞİD aslantepeB
    @kaiser-brian-clough Hata iletildi.
  • Hileci

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    501 Views
    M
    Merhaba @remylacroix Forumdan hile bildiriminde bulunmak yasaktır. Raporlayacagınız kişinin profiline girip oradan kanıtlarıyla birlikte ayrıntılı olarak hileyi rapor et kismindan tekrar rapor edebilirsiniz. Raporladıktan sonra mailinize gelen aktivasyon işlemini tamamlamayı unutmayınız. Raporunuzla 72 saat içerisinde ilgilenilecektir. Kanit sunmaniz destek ekibinin isini daha kolaylastiracaktir. Kanitlarinizi upload sitesine yukleyip link olarak raporunuza ekleyebililirsiniz. Yeterli kanıt bulundugu anda menajer hakkında gereken yapılacaktır. İyi forumlar.
  • Tarayıcıdan girildiğinde TR Login (oturum aç) linki gözükmüyor

Locked
    3
    1 Votes
    3 Posts
    1k Views
    CnytAknC
    Merhaba @bayram-karakuş İletiyorum Teşekkürler