Destek

Sorulara cevap vermek ve hatalara çözüm bulmak için buradayız.

2.7k Topics 7.1k Posts
  • Hata var?

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    478 Views

@milaslibaros Merhaba 180 günden daha eski bir zamanda kazandığınız menajer puanlarında günlük %1 düşüş meydana gelir. Bu uygulama OSM'deki tüm menajerlere yapılmaktadır

• Menajer puanı

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    2k Views

@milaslibaros Merhaba

Kulüp sayfanıza eklenmiş görünmektedir.
  • boss hatası

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    659 Views

@F.S.M.0.13 said in boss hatası:

@Kastamonu-Team
    merhaba
    tr.support@onlinesoccermanager.com adresine mail atınız.

👍

• 0 Votes
    2 Posts
    445 Views

Merhaba @luckysem98
    Buraya yazmanız hiç bir şeyi değiştirmeyecektir. Hilecinin profiline girip sağ tarafta ''Hileciyi rapor et'' kısmına tıklayarak rapor yollamalısınız. Aksti taktirde size yardım edemeyeceğiz.

• Menajer puanım yansimadi

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    408 Views

@milaslibaros hayir kupa almanız ve şampiyon olmanıza gerek yok ligi ne puanla bitirdiyseniz o puan lig bitince profilinize işlenir.

• MP Puanı Sorunu

Locked
    12
    0 Votes
    12 Posts
    3k Views

sorun giderildi

• sıralama

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    684 Views

@cassano90 Merhaba

sıralama sorunu çözülmüştür ikinci konu hakkında bugün bir özür mesajı yayınlandı ve 50 boss coins hediye edildi

• promosyon kodu

Locked
    2
    1 Votes
    2 Posts
    53k Views

Merhaba @YasinReiis
    '' SORRY2017 '' yazarak 50 boss coinsinizi alabilirsiniz.

• 0 Votes
    1 Posts
    444 Views

Merhaba @ataalikocbaskan
    tr.support@onlinesoccermanager.com adresine mail atınız.

• Klüp fonu gitti

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    493 Views

Merhaba @mert-barın
    Hata yetkililere bildirildi

• 0 Votes
    2 Posts
    1k Views

Merhaba @luckysem98
    Forumlarda bu tarz konuların paylaşılması yasaktır ve ceza işlemi uygulanmaktadır. Lütfen hile yaptığını düşündüğünüz menajerin, profiline girerek 'Hile Rapor Et' bölümüne tıklayarak rapor gönderebilirsiniz. Osm Personelleri bunları 72 saat içinde inceleyecektir. 👍 😉

• Arkadaşlarımı lige kabul edemiyorum.

Locked
    9
    0 Votes
    9 Posts
    2k Views

@THEKINGBIA7 arkadaşınızın ve sizin hesabınızda bir sorun bulunamadı..arkadaşınız eğer mobil uygulamadan liginize gelemediyse web sürümden girip liginize girebilir

• 0 Votes
    2 Posts
    519 Views

@luckysem98 said in Merhabalar Yardımcı Olursanız Sevinirim Emek Veriyoruz:

Merhabalar, luckysem98 hesabımda Udinese takımımda lig sezon öncesinde olmama rağmen ve lig başından beri lider olmama rağmen menejer puanı az +11 im +4 olan kişinin bende 2 3 kat daha fazla menejer puanı var diğer takımlarımda öyle sorun yok ilgilenir misiniz. Teşekkürler.

Merhaba @luckysem98

Henüz liginizde 3 maç oynanmış, hedef 4 olan menajer oynadıkları maçlarında menajerler ile oynamış olabilir / hedefi yüksek bir takımla oynamış olabilir. Örneğin siz hedef 15 ile oynayıp kazandığınızda aldığınız menajer puanı ile başka bir takımın hedef 1-3-5-7 ile oynayıp kazandığı menajer puanı farklılık gösterebilir. Ayrıca sizin oynadığınız menajerin maç tecrübesi 30 maç ise rakbinizin oynadığı diğer menajerin maç tecrübesi 250 ise bu dahi farklılık gösterir.

Herhangi bir hata veya sorun bulunmamaktadır. İyi oyunlar 👍

• Oyundaki sahtekarlık!!

Locked
    3
    0 Votes
    3 Posts
    706 Views

@AlpayErenFidan said in Oyundaki sahtekarlık!!:

Game of war oyununu günlerdir oynayıp sırf 1000+ boss coins için 10 seviye kale yaptım gelmedi üstüne gmailden mesaj attım ve bana 3 kere kaleyi ss leyip attıgım halde kale seviyenizi atın dediler bidaha attım ve en sonunda eski hesabınızla olmaz yeni hesap açıp 10 yapın diyor bu sahtekarlıktan başka bişey değildir yüksek boss lu görevleri yapmayın arkadaşlar vermiyorlar!!!

Merhaba,

OSM Destek Ekibi kesinlikle ekran görüntüsü istemez, ilgili sponspor firma sizden istediyse veya siz onlarla irtibata geçtiyseniz bu OSM dışında gelişen birşeydir. Bu uslup ile devam etmemenizi öneriyorum.

Gerekli cevap az önce verilmiştir.

Teşekkürler @F-S-M-0-13

• Antreman Kampı

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    477 Views

Merhaba @İbrahim-Gökdeniz-Çalış
    Maalesef böyle bir şey mümkün değildir.

• EKİP İSMİ

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    649 Views

Merhaba @1982UqurSert1982

Bir sonraki simülasyonda yani yarın 08.00 den sonra düzelecektir. Sorun devam ederse tekrar başlık açınız.

• android uygulama

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    727 Views

@cassano90 Şu anda sunucularımızla ilgili bazı sorunlar yaşıyoruz. Bu, uygulamalar ve web sitesinde yavaş performansa neden oluyor ve simülasyonları yavaşlatıyor. Mümkün olan en kısa sürede çevrimiçi olmayı umduğumuz için konunun üzerindeyiz! Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

• Maç saatleri

Locked Moved
    4
    0 Votes
    4 Posts
    1k Views

@Ersen-Kocaman

Bu yolları izleyerek erken simülasyon olan serverları seçebilirsiniz.

http://prntscr.com/eydh0p http://prntscr.com/eydhjx http://prntscr.com/eydi3g (Sunucular kısmından server seçebilirsiniz.) http://prntscr.com/eydil5 ( Başlamamış lig bulmak için de bütün liglere tıklayarak kontrol edebilirsiniz.)
  • Şikayet ettim kimse ilgilenmiyor!!

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    591 Views

Merhaba @Aykut.Yenilmez

Hile raporlarında ilgilenilme süresi 72 saattir. Lütfen sabırlı olunuz, forumlardan bu tarz açıklamalar yasaktır.

• Yeni lig kurulması hakkında

Locked
    2
    0 Votes
    2 Posts
    381 Views

Merhaba @yck1905

Gelecek sezon ayalarından yeni liginizi daha az coins ile açabilirsiniz.

Lig açımlarında her seferinde coins ödemesi yapılır.