OSM Taktikleri
-
@şampuan8e o taktiği de kullanabilirsin. ben 442a oynardım hakem belirtmemişsin baskıyı ona göre yaparım. stil ve tempo 59 yapardım.
-
@şampuan8e 433 oynayacaksın o zaman. 65 baskı fazla gelebilir kırmızı hakem için. risk de alablirsin önemli maç ama kırmızı da alabilirisin
-
@şampuan8e bence hücumu yüksek olanları beke koy hücumu düşük olanları ortaya koy
-
@şampuan8e ofsaytı kapat
-
@şampuan8e maç dengeli. 3 ihtimalli. yüzde 40 sen 40 berabere 20 rakip derim. 433 oynarsa tabi. başka biişey oynamalı rakip
-
@şampuan8e eyvallah. tebrikler.
-
@okanceylans 433 oynayabilirsin. rakip ne oynuyor kimin sahasında saha avantajı varmı hakem ne renk bunlara bakmak lazım ama sadece ortalama kadro degei ile çok fazla birşey söyleyemiyorum
-
@emirpro1234 adam hangi taktikle oynuyor bilmeden birsey diyemem. hakem ne renk. daha birçok şey var. bu kadarı bilsek gene iyi bir taktik yapılabilir. 3-0 dan dönmek zor ama olabilir de
-
Önemli bir deplasmanım var rakibin sahasında +6 son seviye stadyumu var ve hakem rengi kırmızı kadrosu şöyle
Elazığspor
İlk onbir : 433b
Forvet:86/86/86
Orta:92 /89/87
Def:91/92/89/86
Kal:92
Yedekleri:
For:81
Orta:83/80
Def:85
Kal:85
Taktiği: Paslı oyun, adam markajı, ofsayt hayır, dikkatli, kamp yok.
Serik spor benim kadrom
For:94/92/91/90/87
Orta:90/88/88/87/85
Def:96/94/94/91/89
Kal:93/90/50
Hangi dizilişi hangi taktikle çıkmalıyım sizce -
@yersen_6 zor maç. oynayabileceğin epey taktik var. 5311 kontra. alan savunması normal ofsayt yok 45-40*70 bunu deneyebilirsin. ama ofsaytı açarsa taktiği değiştir. 343b pas. adam markajı oysayt evet 45-55-59. bunu deneyebilirsin.
-
@darkmohikan maçın başlarında kırmızı kart yedim ve 3-0 yenildim ama maç eşit geçti sayılır gol dışında
-
@firentr sağlar diye biliyorum ama ne kadar sağladığını bilmiyorum zaten normal kullanıcılar bunu bilemez stadyumunuzu geliştirirseniz avantajını artar stadyumunuzu son seviye yaparsanız ev avantajına ek olarak %6 avantaj elde edersiniz bide sorularınızı destek bölümüne sorun
-
@filozofmeto said in OSM Taktikleri Oyun sadece kadro değeriyle orantılı degil taktikler oyuncu durumları bir çok değişken oluyor biraz da sanş faktörü lazım.
-
@casperovski hocam kadronuz hangi dizilişe uygun
-
@casperovski bilmiyorum tam emin değilim ben normalde pek 433 uygulamıyorum eskiden olsa uygun Bi taktiği vardı ama şuan 433e uygun bir taktiği yok ama iyi oynayan Bi arkadaşımdan 433 taktiği bulmaya çalışırım
-
@edus_mavi eskiden o taktiği kullanıyordum ama artık işime yaramıyor
-
@casperovski 343b paslı yazdıklarımdan daha cevap gelmedi
@filozofmeto ben hücumları secerken defansif olanı kanata
Defansı seçerken de en ofansiflerini beke koyuyorum
Ortasahada ise hücum gücüyle defans gücü karşılaştıyorum mesala 433 b oynuyorum 2 ofansif oyuncu olucak ortasahalarının 1.si 98 hücum 95 defans gücüne sahip 2.si 76 hücum 70 defans 3.sü 86 hücum 85 defans
Ofansif olarak oynatcakların :1. Ve 2.si çünkü 1.nin hücum gücü defans gücünden 3 büyük
2.side 6 büyük
Defansif olarak oynatcağın 3.sü oda ofansif ama onun artı hücumu 1 diğerlerinin daha fazla inşallah işine yarar -
@casperovski bol şanslar inşallah alırsınız
-
@casperovski hocam teşekkürler ama savaşlar dışında pek başarılı olamıyorum