OSM Taktikleri
-
@bayburt-il-ozel-idare evet maç benim sahamda
-
@burak-gündoğdu-tr 433a kanatları kullan veya 451/4231 kgv taktiklerini kullanmanı öneririm ama sadece öneri osmde garanti yok
-
@samet-güł said in OSM Taktikleri:
Savaş Liginde aktif savaşmak isteyenler ekibimize gelebilir
Bunu forumumuzda bulunan Ekibe Alım Başlığı'na yazcaktınız, Osm Taktikleri başlığında sadece taktiksel şeyler konuşulur
-
@bayburt-il-ozel-idare taktikleri baskı temp stili ne yapmalıyım ve kgv yaparsam rakibim adam adama markaj yaptığı için benim gol atmamı engellemez mi
-
Bayburt Il Ozel Idare Turkish Usersreplied to Burak Gündoğdu TR on last edited by Bayburt Il Ozel Idare
@burak-gündoğdu-tr defans ortasahayı destekle yapmadıysa adam adama markaj tuhaf olabilir şut atmanızı engellemez sonuçta hep kaleyi denemicek 433a kanatları kullanı da deneyebilirsiniz baskı yüksek olsun dengeli veya defansif oyun paslaşma 50 civarı bu dediğim kgv taktiği için geçerli dengeli oyun olsa daha iyi olur
-
@bayburt-il-ozel-idare bildiğim kadarıyla 4231 ve 451 dengeli youna karşı kaubeden bir taktik ve rakibim de 442b oynayark dengeli oynayacağını tahmin ediyorum ve ben adam adama markaj mı yapmalıyım alan savunması mı bunları söyleyebilir misin birde baskı ve stil için bir sayı söyleyebilir misin
-
@burak-gündoğdu-tr baskı 67 stil 55 paslaşma 53 ve 442 kgv nin iyi bi taktik olmadığını düşünüyorum 433a kanatları kullan kullanmanızı bi tık daha öneriyorum bunun için sayı baskı 72 stil 59 paslaşma 70
-
@bayburt-il-ozel-idare rakibim hep 5-0 gibi sonuçlar alıyor o yüzden daha defansif oynamak istiyorum ve markajı söyler misin me yapmalıyım
-
Bayburt Il Ozel Idare Turkish Usersreplied to Burak Gündoğdu TR on last edited by Bayburt Il Ozel Idare
@burak-gündoğdu-tr defansif oynarsanız adam adamayı 433a ofansif oynarsanız alan ve kgv yaptığı için ofsayt kapalı.korkmayın öyle skorlardan botları hele öyle yendiyse korkmayın kadro gücümüz hemen hemen aynı demiştiniz tam söyler msn takım gücünüz kaça kaç
-
@bayburt-il-ozel-idare kadrolar neredeyse denk ikimizin de 100 ort.
3 3 4 a uzun top ofsayt evet alan markaji yapiyo ne yapmaliyim (cl son 16) -
Bayburt Il Ozel Idare Turkish Usersreplied to uyuahaeeeğeğğeğ on last edited by Bayburt Il Ozel Idare
@uyuahaeeeğeğğeğ hiç bana karşı öyle bi taktik yapan görmedim
o yüzden şiddetli bi taktik öneremem ama ben olsam 442b paslı oyun yapardım -
@uyuahaeeeğeğğeğ 523a orta saha defansa yardım diğer mevkiler sabit.Kontra atak.25 25 75 oyna hocam.Ofsayt kgv oynuyorsa kapalı diğer taktiklere aç.Alan markajı yap.2 ortasahanda defansı yüksek olan ya da çift yönlü olsun.Ofansif ortasaha kullanma.
-
@MohuKerem-2 geçtim o rakibi 433a kanat var simdi karsimda takim denk gibi ne ypaimyim
-
@samet-güł 433a kanatları kullan alan markajı ofsayt hayır dep'teyim evde 2-1 yendim denk takım cl çeyrek final neyapayim
-
@uyuahaeeeğeğğeğ 442b paslı oyun yap ileriye en iyi iki forvetini koy sf ya da kanat olması fark etmez gücü en fazla olanı ikisini koy.Alan markajı ofsayt kapalı.75-75-75 yapabilirsin.Eğer saha seviyen 2-3 se 79-75-75 de yapabilirsin.
-
saha seviyesi deplasmana etki etmez
-
Şu 5-3-1-1 taktiğinin antisi nedir. Rakip kadro kalitesi olarak ligdeki diğer takımlardan düşük durumda ancak 5311 ile yenilmiyor. 4-3-3,4-5-1 ve 4-2-3-1 işe yaramadı.
-
This post is deleted!
-
@sir-kaan-taş 5-3-1-1 bende güçsüz takım aldıgımda kullanıyorum. anti taktik ne gider bilmem ama 4-2-3-1kgv 451kgv kullanılabilir.
Ben 343b pas yada 352 pas yada kgv bunlardan birini kullanırdım. ofsayt açık alan. 65.60.59