Daha Uygun Reklamlar Sorunu
-
Oyuna her 3-4 girişimden birinde daha uygun reklamlar için izin vermemi istiyor. Her çıktığında kabul etmeme rağmen aynı uyarı 3-4 giriş sonra PC veya mobil farketmeksizin tekrar çıkıyor. Bu sorunun bir çözümü var mıdır?
PC de adblocker kullanıyorum acaba ondan mıdır? Ama telefonumda adblock kullanmamama rağmen oradan da bu uyarıyı alıyorum -
Oyuna her 3-4 girişimden birinde daha uygun reklamlar için izin vermemi istiyor. Her çıktığında kabul etmeme rağmen aynı uyarı 3-4 giriş sonra PC veya mobil farketmeksizin tekrar çıkıyor. Bu sorunun bir çözümü var mıdır?
PC de adblocker kullanıyorum acaba ondan mıdır? Ama telefonumda adblock kullanmamama rağmen oradan da bu uyarıyı alıyorum@cihanhoca98 Merhaba, kullandığınız tarayıcı çerez ve geçmişleri kendiliğinden siliyorsa bu durum olabilir. Mobilden kastınız mobildeki tarayıcı mı yoksa uygulama mı?
-
@cihanhoca98 Merhaba, kullandığınız tarayıcı çerez ve geçmişleri kendiliğinden siliyorsa bu durum olabilir. Mobilden kastınız mobildeki tarayıcı mı yoksa uygulama mı?
@revengeiscoming Uygulama. Bugün PC de çerezleri sildim belki ondan çıkmış olabilir. Ama uzun süre hem telefonumda hem PC de osmyi etkileyecek bir şey yapmayacağım. Yine aynı durum devam ederse bilgilendiririm.
-
Hiç bir şey yapmadım tekrar çıkıyor. Bugün PC de tekrar çıktı.
-
Hiç bir şey yapmadım tekrar çıkıyor. Bugün PC de tekrar çıktı.
@cihanhoca98 https://support.onlinesoccermanager.com/hc/tr/requests/new adresi üzerinden ingilizce bir bilet yollayın lütfen.
-
R RevengeisComing locked this topic on