Dünya egemenliği
-
Egemenlik kısmına girdiğimde Dünya Egemenliği %12 tamamlanmış gösteriyor ama kupaları göstermiyor. Hangi ligler kaldı anlayamıyorum ve yarın yeni lige başlayacam acilen bu durumun düzelmesini istiyorum. Kıtaya tıkladığınızda oradaki ligleri gösteriyor ve normalde tamamlanmış olanların kupalarını gösteriyor, işte şuan o kupaları göstermiyor ondan hangi ligleri tamamladığınızı anlamıyorsunuz.
-
@Recep-KartaI oyuna az önce gelen güncelleme ile bu sorun düzeltilmiştir , konu başlığı kapatılabilir.
-
@Recep-KartaI oyunu kapatip açınca yine eskisi gibi sorun aynı devam etti , güncelleme ile düzelmişti ama oyunu kapatınca yine kupalar gözükmüyor dünya egemenliği kısmında ve ondan hangilerini yapmadık anlaşılmıyor lütfen sorunu yetkililere bildirin düzelsin.
-
Merhabalar, lütfen kullanıcı adınızı ve diğer detayları doldurup ekran görüntüsü ekleyiniz.
Login: Kullanıcı adınız
Account: Each Slot
Date & time: 04-12-2022 13:00 UTC
Partner: iOs mu Android mi?
Brand/type device: Cihaz Modelinizi Yazınız
Step-by-Step description:
As above
Screens: Ekran görüntüsü -
@neftimur
Login: Recep kartai
Account: dünya egemenliği
Date and time: 10-12-2022 12:10 TSİ
Partner: Android
Brand/type device: Samsung Galaxy A50
Step-by-step description: oyuna giriş yapıp egemenlik kısmına girdiğimde dünya egemenliği %14 tamamladı gösteriyor ama liglerden kazanılan kupalar gösterilmiyor bu sebeple hangi ligleri tamamlayıp tamamlamadığımı anlayamıyorum.
Screens: aşağıdaki linkte ekran fotoğrafı vardır, ekran fotoğrafında görüldüğü gibi Afrika kitasındaki liglerin kupaları yok sanki hiç tamamlanmamış gibi ama halbuki Afrika kıtasını bitirdim. https://i.hizliresim.com/aecy6qj.jpg -
-
@Recep-KartaI said in Dünya egemenliği:
Samsung Galaxy A50
Sorun OSM'ye bildirildi.
Belirli bir süre sonra tekrar kontrol edebilirsiniz ve aşağıdan takip edebilirsiniz.
-