ROZMOWY O WSZYSTKIM I O NICZYM
-
Zauwazylem, ze na forum coraz wieksza "cisza". Zapraszam do rozmawiania na kazdy temat. Na poczatek chcialbym sie dowiedziec jak trafiliscie na OSM i czy jest jeszcze troche osob, ktore graly na poprzednich silnikach gry i czym zajmujecie sie w realnym zyciu
-
@Soulreave siemka. Ja gram od 18 lat już więc przerobilem wszystkie silniki gry muszę przyznać że gra bardzo się zmieniła przez te wszystkie lata w wieku kwestiach na plus ale niestety coraz więcej na minus....
Co do życia prywatnego to jestem oficerem morskich jednostek handlowych (statków) i OSM towarzyszy mi w wizytach po całym świecie. Swego czasu mlaielm zasadę że w jakim kraju byłem to taka ligę w OSM grałem. -
Cześć,
Na początku witam starych wyjadaczy bo widzę, że stara gwardia została i nadal "kopie". Dla nowych graczy graczy jestem nieznanym gościem, ale Ci starsi mnie może nieco pamiętają. Wróciłem z ciekawości na jeden sezon. Zobaczę jak pójdzie i jak bardzo się zmieniła gra. Z fartem!
-
Siemka, od niedawna jestem moderatorem forum, natomiast w samą gierkę pykam z przerwami od 2012 roku.
Mam na imię Łukasz, byłem studentem, teraz czekam bo mam zamiar startować w wyborach na burmistrza mojego miasta.
Moim hobby jest snooker i muzyka, gram w orkiestrze dętej na tubie, dodatkowo uczę się na skrzypcach teraz -
@ŁukSal Szkoda, że tam nie mieszkam Łukasz, głosowałbym na ciebie . Młodzi rządzą!
-
Faktycznie jakoś forum zamarło, czy wszystko przeniosło się na Discord?
-
@Łukasz-Kowalski Forum nigdy nie szumiało jakoś niezwykle, ale rzeczywiście większość "życia" grą toczy się na Discordzie. Fora narodowe w oSM znikają jedno po drugim... i nasze pewnie kiedyś zostanie zamknięte, choć spośród narodowych jest od lat w czołówce, jeśli chodzi o aktywność .
-
Siema wszystkim
Jak tutaj jest z trwającymi meczami? Da się je oglądać chociaż z aplikacji? -
@Krzysiek77 Jest relacja pisana i z aplikacji, i na laptopie. Jak masz wyobraźnię to emocje też są
-
Polska pokonała wczoraj Niemcy w towarzyskim meczu na Stadionie Narodowym 1:0 po golu główką Jakuba Kiwiora wykazując się 100% skutecznością (jeden celny strzał na bramkę w całym spotkaniu!). Niemcy mieli takich celnych strzałów 10x więcej, ale i tak nie udało im się pokonać Szczęsnego w bramce, który rozegrał fantastyczny mecz, będąc najlepszym polskim zawodnikiem w meczu. Jakie macie refleksje po meczu? @language-pl
-
@jasiuk88
Część ,sorry ...co z grupą husaria sniki26.Znalazlem informacje że on nie żyje??co jest grane.. -
@SIR-CAPITAL-CITY-WARSAW jeżeli chodzi o Snikiego to ja nie jestem osobą odpowiednią aby mówić o tym co się wydarzyło gdyż nie miałem z nim kontaktu za bardzo na stopie prywatnej.
Co do Grupy która założył to połączyła się ona z inna topowa polska grupa o nazwie "Polish Patriots" i pod taka nazwa aktualnie występuje. Wydaje mi się że są na szczycie polskiego rankingu albo na 2gim miejscu. Reprezentują też kraj na arenie międzynarodowej jako grupa oraz poszczególni gracze więc godnie podtrzymują tradycję. -
@jasiuk88 czyli,starej husari nie ma ..dwóch ludzi ze starej załogi...ja pierdziele..czas jest straszny..zabiera nam przyjaciół,wspólne hobby...szok ..ten facet miał małą córkę,młodą żonę.. Ten czat jest straszny
-
This post is deleted!