Yardım
-
Aynı adam ligde 4 takım almış. Juventusa ucuza oyuncu veriyor kadrosunu illegal olarak yükseltiyor. Dün beni yendi bugün ise diğer bir takımı olan AÇ milan ile maçım var resmen adam lige çökmüş. Pahalıya oyuncu alıp juventusa ucuza satıyor. Menajeri rapor ettim önceden böyle bir olay yine olmuştu rapor edince hemen geri dönüş yapıldı ancak bu sefer öyle bir dönüş alamadım. Cevap olarak atacağınız linkten yaptım zaten ben raporlama işlemini resimli olarak yaptım.
-
@Lawliet89 adam benim satılık listesine koyduğum neymar’ı AC Milan ile aldı juventus’a verecek büyük ihtimalle ve bugün bologna ve Fiorentina takımlarını alıp kendine oyuncu vermiş transfer geçmişinde hepsi mevcut.
-
Profiline baktlm 9 mus leveli ya madem ustasln neden hala yenilmeme icin ugraslr bir insan benim gozumde bu insanlar ezikdir zavallilar eskiden guvenlik sistemi vardl sikayet edince hesab kaplyordu simdi ki sistem izin veriyor lutfen OSM YETKILERI DUYARLI OLALIM kapatln bu cakal surusunun hesablarlnl tsk
-
@JR-ARDA-GÜLER-18
Böyle yapa yapa 9 level olmuştur bence adam 5-6 takımla oynuyor o yüzden kafası rahat. Dün beni yendi 2-1 juve ile bugün Milanla maçım var adam kamp yapıyor bana karşı. -
@Lawliet89 yeni takımlar almış.
-
HakLlsln bosver o kendini hala ezik goruyor demek bizlere yenilmemek icin level 9 ama daha cok flrln ekmek yemesi lazlm bu arada ben 2 taktik deniyorum guzel netice veriyor ben yazaylm sen ona gore yoL haritanl izle. 3 2 5 kanat ve pasLl oynayabiLirisin 69 69 59 aLan marajl ofsayt yok forvet hucum orta saha defansa yardlm defanfs geride kaL... 4 4 2 B 59 58 57 forvet hucum orta saha defansa yardlm defanf geride kaL aLan markajl ofsayt yok bir dene istersen dostluk maclarlnda begenirsen cvb yaz allaha emanet ol
-