- 
Bir lig kurmuştum özel lig yaptım sdece arkadaşlarımı lige kabul ettim 2 güne falan bitiyor devam ettirirsem o kişiler takım seçebiliyor mu yoksa bana yine lige girme isteği atmaları gerekiyor mu ? 
- 
Bir lig kurmuştum özel lig yaptım sdece arkadaşlarımı lige kabul ettim 2 güne falan bitiyor devam ettirirsem o kişiler takım seçebiliyor mu yoksa bana yine lige girme isteği atmaları gerekiyor mu ? @lMytharrow said in KURULMUŞ LİGİ DEVAM ETTİRMEK: Bir lig kurmuştum özel lig yaptım sdece arkadaşlarımı lige kabul ettim 2 güne falan bitiyor devam ettirirsem o kişiler takım seçebiliyor mu yoksa bana yine lige girme isteği atmaları gerekiyor mu ? Lütfen sorularınızı OSM Destek bölümünden sorunuz. Şuan liginizde oldukları için yeni başlayan liginizde istek atmaları gerekmez, devam etmek isterlerse takım seçebilirler. 
- 
@lMytharrow said in KURULMUŞ LİGİ DEVAM ETTİRMEK: Bir lig kurmuştum özel lig yaptım sdece arkadaşlarımı lige kabul ettim 2 güne falan bitiyor devam ettirirsem o kişiler takım seçebiliyor mu yoksa bana yine lige girme isteği atmaları gerekiyor mu ? Lütfen sorularınızı OSM Destek bölümünden sorunuz. Şuan liginizde oldukları için yeni başlayan liginizde istek atmaları gerekmez, devam etmek isterlerse takım seçebilirler. @mrtgll33 peki ben takım seçmelerini engelleyemez miyim ? 
- 
@mrtgll33 peki ben takım seçmelerini engelleyemez miyim ? @lMytharrow Maalesef, ancak yeni lig kurabilirsiniz ve bu şekilde istediğiniz gibi olur.