Açık açık Hile!
-
Hem 3 hesapla geldi hem de mesaj atıyor şikayet etmeme rağmen herhangi bir şey olmuyor osm harika -
Şikayet etmeye devam edin. Mutlaka işlemi yapılacaktır. Bazen yoğunluk kaynaklı işlemler gecikebilir
-
3 kere şikayet ettim hala bekliyorum ligin daha başı o takım 3 takım kullanarak bir takımını güçlendirip ban yiyip o takımın yerine başka menajer geçince nolacak?
-
Benzer sorunu yaşadım. 11 hesabıyla ligdeki tüm takımları almıştı rakibim her maçımda antrenman kampı basıyordu ve transfer yapıyordu kendi takımına. 4 gün boyunca 38 şikayet göndermişim toplamda ve sonunda bu gece o hesapların hepsi kapandı sadece ana hesabı kalmış. Anlaşılan 4 gün boyunca uğraşmak lazım.
-
3 kere şikayet ettim hala bekliyorum ligin daha başı o takım 3 takım kullanarak bir takımını güçlendirip ban yiyip o takımın yerine başka menajer geçince nolacak?
@Zwaine işlem yapılması çok uzun sürmez
-
Benzer sorunu yaşadım. 11 hesabıyla ligdeki tüm takımları almıştı rakibim her maçımda antrenman kampı basıyordu ve transfer yapıyordu kendi takımına. 4 gün boyunca 38 şikayet göndermişim toplamda ve sonunda bu gece o hesapların hepsi kapandı sadece ana hesabı kalmış. Anlaşılan 4 gün boyunca uğraşmak lazım.
@futbol-imparatorluğu sorma ya uzun süredir denk gelmiyordum denk geldim şikayet ediyorum hala sonuç gelişme yok adam özelden küfür ediyor üstüne bana çıkmasını istediğimde
-
Evet arkadaşlar bugünde ligidimzde devam ediyor arkadaşımız
-
M mrtgll33 locked this topic