Multi Account and Cheating Report
-
Merhaba,
Aynı ligde bir menajerin birden fazla hesap (multi account) kullandığını ve bu durumun OSM kurallarına aykırı olduğunu bildirmek istiyorum.
Lig adı: Saudi Arabia
Benim menajer adım: CanVarol44
Şüpheli menajer: snzi_4
Kullandığı diğer hesaplar:
انشلوتي 1_454
دحمي_8
اسد ادم5
Bu menajer aynı lige 4 hesapla girerek kendisine haksız avantaj sağlamaktadır. Bu durum oyunun adil oynanışını bozmaktadır.
Ayrıca kanıt olarak eklediğim 3 ekran görüntüsü vardır (cheating-1, cheating-2, cheating-3):
cheating-1: 9-0 biten bir maç sonucu. Bu skorun açıkça manipülasyon içerdiğini gösteriyor.
cheating-2: Hedefi olmayan hesaplarının bana karşı özel antrenman bastığını gösteriyor.
cheating-3: 9-0’lık maçta rakip takımın forvetinde defans oyuncuları oynatıldığını gösteriyor. Bu, kasıtlı olarak maç ayarlandığının en net kanıtıdır.
Bu durumu inceleyip gerekli işlemi yapmanızı rica ederim.
Teşekkür ederim.
Saygılarımla,
CanVarol44! -
Uygulama üzerinden şikayet oluşturmalısınız. Forumlar üzerinden işlem yapılmıyor.
-
Nereden şikayet oluşturacağımı bulamadım. Şikayet oluşturduğum alanda sadece isim tag nedeniyle şikayet oluşturabiliyorum
-
Hesaba tıkladığınızda en altta yer alıyor. Oraya tıkladığınızda sizi web sayfasına yönlendiriyor. Oraya detaylı açıklayabilirsiniz
-
Hello Can,
Thank you for contacting Online Soccer Manager! Your inappropriate behaviour report (11517502) has been received.
Please note that this is an automated message.
The ingame report function is not to be used to report cheaters, it is only meant for behavioural reports like inappropriate manager/team name or offending PMs/Harassment.
Cheaters can be reported through our Web Form after making sure that their behaviour does in fact violate our Terms.
Regards,
OSM Moderation Team
Oraya yazdıgımda bu dönüş geldi. Nereye şikayet edeceğimizi bulmak bu kadar zor mu ya??? Adam son 2 maç yan hesaplarıyla lidere özel basarak ondan da puan alıp kendini şampiyon yaptı. Biz şikayet edemiyoruz herifi çok iyi olay
-
Bu forumda sadece Türkçe dil olarak kullanılmaktadır.
Yabancı dil olarak genel forumlara yazabilirsiniz.
Ayrıca;
Forumlardan hile bildirimi yapmak yasaktır.
Aşağıdaki linki kullanarak bize bildirimde bulunun.
-
M mrtgll33 locked this topic
-
M mrtgll33 referenced this topic
-
-
-