Liginizde birden fazla takım kullanımı artık serbest!
-
Arkadaşlar bildiğiniz üzere eskiden aynı ligde birden fazla takım yönetemiyorduk ancak bu artık değişti isterseniz 2 isterseniz 3 takım yönetim başkalarının hakkını yiyin hile sayılmıyor ve serbest sayılıyor (ekte görüldüğü üzere1 haftadır süreç değişmedi beni istifaya davet eden bir menajer hile yapıyor ki artık hile değil
-
Şikayeti oluşturunuz görevliler gerekeni yapacaktır. Yoğunluk kaynaklı gecikmeler bazen olabilir.
-
Arkadaşlar bildiğiniz üzere eskiden aynı ligde birden fazla takım yönetemiyorduk ancak bu artık değişti isterseniz 2 isterseniz 3 takım yönetim başkalarının hakkını yiyin hile sayılmıyor ve serbest sayılıyor (ekte görüldüğü üzere1 haftadır süreç değişmedi beni istifaya davet eden bir menajer hile yapıyor ki artık hile değil
@Zwaine said in Liginizde birden fazla takım kullanımı artık serbest!:
Serbest sayılmamaktadır.
Özelden de cevapladığım gibi raporlamanız gerekmektedir.
Forumlar üzerinden bir şey yapılmamaktadır.
-
M mrtgll33 locked this topic