LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
Sergio Roberto - bohater Barcelony
-
@pimus1910 ja nie będę obiektywny, bo jestem za Barcą, ale determinacją tak
-
@Michal_ACM said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
PSG - Barca... Szok! I nie tylko o wynik chodzi. Chodzi o cały przebieg meczu. PSG zagrało fantastyczne zawody i wynik jest całkowitym odzwierciedleniem sytuacji na boisku.
To co zrobiła Borussia, a właściwie Aubameyang to się w głowie nie mieści. Przegrać mecz przy takiej przewadze.... No ale w perspektywie rewanżu u siebie to wciąż Dortmund jest faworytem moim zdaniem.
@pimus1910 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@borynos
Ja za 3 tyg stawiam sobie 20złociszy na awans Barcy i po meczu piję flaszkę hahaAdam zamiast obstawiać takie głupoty to daj mi te 20 zł. Lepiej je spożytkuje
Michał,chcesz coś powiedzieć?
-
@Michal_ACM Aktorzenie to oni mają we krwi.
-
@pimus1910 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@daroo933
Teraz możesz sobie pogdakać Jedyna kontrowersja to ten karny,a ile nie gwizdnął fauli na Neymarze?Sam jest sobie winien, tyle razy się przewracał bez faulu. Oprócz tego barca powinna dostać czerwo, gdyby sędzia był skrupulatny:)
-
@pimus1910 To się nie tyczy dzisiejszego meczu tylko ogólnie... Dwa karne do tego og Kurzawy i niewykorzystane sytuację PSG. Fakt Barcelona grała dziś o niebo lepiej niż w Paryżu ale mimo wszystko mogło wyglądać inaczej. Szkoda PSG bo nie zasłużyli moim zdaniem na odpadnięcie ale cóż powodzenia w 1/8
-
@Stefan-Joptwojmać
Zgadzam się niemniej nie wolno porównywać pierwszego sezonu Neymara i kolejnych. W pierwszym kładł się na potęgę i mnie wkurzał,w kolejnych się ogarnął,ale sędziowie już sobie zapamiętali i niestety tak teraz jest jak jest -
@pimus1910 no rzeczywiście tu był faul. XD