LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
@pimus1910 To się nie tyczy dzisiejszego meczu tylko ogólnie... Dwa karne do tego og Kurzawy i niewykorzystane sytuację PSG. Fakt Barcelona grała dziś o niebo lepiej niż w Paryżu ale mimo wszystko mogło wyglądać inaczej. Szkoda PSG bo nie zasłużyli moim zdaniem na odpadnięcie ale cóż powodzenia w 1/8
-
@Stefan-Joptwojmać
Zgadzam się niemniej nie wolno porównywać pierwszego sezonu Neymara i kolejnych. W pierwszym kładł się na potęgę i mnie wkurzał,w kolejnych się ogarnął,ale sędziowie już sobie zapamiętali i niestety tak teraz jest jak jest -
@pimus1910 no rzeczywiście tu był faul. XD
-
@pimus1910 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@Michal_ACM said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
PSG - Barca... Szok! I nie tylko o wynik chodzi. Chodzi o cały przebieg meczu. PSG zagrało fantastyczne zawody i wynik jest całkowitym odzwierciedleniem sytuacji na boisku.
To co zrobiła Borussia, a właściwie Aubameyang to się w głowie nie mieści. Przegrać mecz przy takiej przewadze.... No ale w perspektywie rewanżu u siebie to wciąż Dortmund jest faworytem moim zdaniem.
@pimus1910 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@borynos
Ja za 3 tyg stawiam sobie 20złociszy na awans Barcy i po meczu piję flaszkę hahaAdam zamiast obstawiać takie głupoty to daj mi te 20 zł. Lepiej je spożytkuje
Michał,chcesz coś powiedzieć?
Tak. Gratuluje. Myliłem się
-
@sniki26 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
TO ile trafiłeś za te 20 zł ?
Na pewno nie postawił.
-
Dla takich meczy kocha i ogląda się futbol , choć nie jestem kibicem Barcelony to jakie dziś zostawili serce na boisku to jest piękne
-
VAMOS! Takie mecze pamięta się na całe życie
-
Taki tam ciekawy mem po meczu
link text