OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 aynen hem online olanların birlikte olması çekişmeyi arttırır
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
Burada taktik deneyen isteyen arkadaşlar bir araya gelse güzel bir lig kurabiliriz.
ben varım valla çekişmeli olur
-
tecrübeli insanlarla oynamak bizim için de iyi olacaktır öğretici olur
-
Ben kesinlikle hazırım böyle bir ligde oynamaya, hesabimin biri boşta her zaman eğer böyle bir organizasyon olursa davet beklerim (Ve bencede en kısa sürede yapmalıyız böyle bir lig çünkü eskisi kadar kimse online değil )
-
@mrtgll33 4 kişi olduk şimdiden
-
Arkadaşlar defanslarım +70 üzeri, 4-4-2 B oynuyorum Kanatları kullanarak oyun kuruyorum tek takıldığım nokta şu.
Adam adama markaj ve ya Alan markajı & Ofsayt Taktiğini vs neye göre nerede kullanmak uygundur ? -
@Eray-Akblt çok forvetli rakibe karşı adam adama oynanmaz, alan markajı kullanmalısın. ofsayt ise garip birşey, çok etki etmez ama kullanıp yararını göreni gördüm, ama kullanıp takımını batıranı da gördüm keşfetmelisin
-
@babuşthekıro Çok teşekkür ederim, hedefim 13, lük güzel transferler ile suan liderin 4 puan gerisindeyim, Yüksek takımlar ile mac yaparken hangi taktiği kullanmalıyım biri 4-3-3 A Dieri 4-2-3-1 Kullanıyor
-
atak oynayan takımların defansı iyiyse bence ofsayt taktiği iyidir. mantığımı kullanıyorum uzun top oynuyorsa rakip yine ofsayt taktiği iyidir.
-
Abilerim Şimdi Bu Maç Ciddi Oran da Benim için önemli .
Dortmund VS Bayer Munich Nerdeyse Takımlar Eşit Güçte.Nasil Bir Taktik Yapmam Lazım tecrüblerinize Güveniyorum . Resimler'de ki oyuncular dan baska yedek oyuncum yok nerdeyse
http://i.hizliresim.com/ALkr6q.png
http://i.hizliresim.com/M0vAJ2.png -
Lig kurarsanız gelirim bende
-
6-3-1 e karşı napıcam beyler takımım açık ara rakiplerimden iyi ama çok kapanıyolar son 3 maçta 2 beraberlik 1 yenilgi aldım
Bi türlü gol atamıyorum bu taktiğe karşı zaafımı gördüler herkesde aynı oynuyo bana karşı -
@kloppyavuz 3-4-3 Oyna kanatları kullan
-
@kloppyavuz ne oynuyorsun taktik olarak son 3 maçtır