OSM Taktikleri
-
İlk başta 3-4-3 oynadım yenildim. Sonra 4-2-3-1 denedim berabere kaldım. Son maçtada aynı oynadım 3 şut atabilmiş takım. Kaleyi bulan şutu bile yok
-
Oyunu 5 senedir oynuyorum 6-3-1 den nefret ettim ya
-
@kloppyavuz kardeşim sürekli taktik değiştirmek iyi değil takım uyum sağlayamaz ve kaybedersin sen keşke baştan kullandığın taktiğe devam etseydin çünkü ben taktik değiştirmenin zararını çok gördüm sen en iyisi takımının en iyi oynadığı taktiği ayarla ve hiç değiştirme takım o zaman reaksiyon gösterebilir
-
Merhabalar, 4-2-3-1 ile oyun kuran benden üstün bir takıma karşı hangi taktikle çıkmalıyım ?
-
@Eray-Akblt 451 KGV mutlaka
-
Beyler Merhaba benim rakibim benimle aynı güçte sayılır biraz üstün ve 4-5-1 oynuyor ne yapmalıyım?
-
@Sosyokrat bugün oynanan maçta 4-5-1 taktikli adam 4321 taktiği ile oynayan adamı
3-1 yendi -
This post is deleted!
-
4-2-4 B kullan savunma yapanlara etkilidir.
-
Arkadaşlar takımım budur, taktiğim ve dizilişim aşağıda olduğu gibi. Bu takımın içinde bulunduğu oyuncuları göz önünde bulundurarak ( Yeni Forvet Takviyesi Yapacağım ) Sizce Uyguladıgım pres ve taktik doğru mudur ? Deplasmanda Pres Yüzdeleri ve Evde Pres yüzdelerim ne olsun aydınlatırsanız sevinirim.
-
@Eray-Akblt 4-3-3B kk kullan forvet sabit ortasaha yerinde bekler ileri geri oynat adam markajı ofsayt evet 75 75 55 oynat
-
Hızlı mp kazanabileceğim bi lig ve takım önerebilir misiniz?