OSM Taktikleri
-
bekleri ne zaman iler çıkartmalıyız acaba hücüm gücü düşük defanslarda bekleri ileri çıkartmak iyimidir ?
-
@blueeyeswhitedragon1 Kardeş zaten yukarıda da belirttim.Kadroda ofansif gücü yüksek olan defanslar da mevcuttur diye.
-
@Yusuf-Hayaloğlu said in OSM Taktikleri:
- Stil: 4-3-3-B KK -
433A KK yapardım
- Markaj: Alan Markajı
- Ofsayt: Hayır
- Forvetler: Sadece Hücum Orta saha: Forveti Destekle Defans: Geride Kal -
Hepsi mevksinde daha iyi randıman alırsın
- Baskı: 79 Stil: 79 Tempo: 79 -
Aşağı çekerdim Stil ve Tempoyu
İlk taktiğimiz bu
- Stil: 4-3-3-B KK
- Markaj: Adam Adama
Adam Adama önermiyorum
- Ofsayt: Evet
Etki vereceğini düşünmüyorum
- Forvetler: Sadece Hücum Orta saha: Sabit Defans: İleri Geri
Bekler dursun yerinde geriyi sağlama alalım, os ve forvet işi bitirir, hucümcu bek zaten sen demesende gider asist yapat
*Baskı: 76 Stil: 76 Tempo: 58Baskı max 70 diğerleri max 65 olabilir
Buda benim önerim
- Stil: 4-3-3-B KK -
-
benden güçlü takıma yani oynayacagım taktik nedir kadrosu benden pahalı
ev sahini veya deplasman cizgi taktikleri ve tempo baskı bunlar yüzde kaç olmalı ? bide diziliş
yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim şimdiden
-
@princemkey Bütün sayısal Değerleri maalesef veremem ama ideali 451KGV 541kgv ve kontra olabilir, pres aşırı yüksek olmasın
-
@mrtgll33 4 3 3 A ya da B kanatları kullana karşı nasıl bi diziliş yapabilirim taktik verebilirmisniz?
-
@TahaDemirrenk Takım değerlerine göre değişir bu soru
-
@mrtgll33 dün yazmıştım maç birazdan oynanıcak adam 3.5.2 kgv alan markajı ofsayt tuzağı yok oynuyor ben nasıl dizilişle çıkayım ve paslı oyun oyun falan mı çıksam ?
-
@efessafak67 433 Kk oynayın o zaman
-
@mrtgll33 benim kadro değerin 650 orakibin 700 milyon ve 100lük oyuncusu çok ayrıca deplasmandayım lütfen yardım et nasıl alırım bu maç çok önemli çizgi taktıklerım ne olmalı
-
@efessafak67 Risk alırım dersen 433KK devam derim risk almam dersen 4231KGV oynamalısın
-
@mrtgll33 bende 4.2.3.1 düşünmüştüm çizgi taktıklerim nasıl olsun yüzdeleri defansif mi çıksam
-
@efessafak67 yani 60-30-50 sırasıyla yakın değerler deneyebilirsiniz
-
@mrtgll33 alan markajı ve ofsayt taktiği kapalı yapıyorum
-
@efessafak67 aynen
-
@mrtgll33 forvetler sabit orta saha hucuma destek defans sabit yapıyım mı
-
@efessafak67 hepsi sabit olsun
-
Yarın Bayern ile maçım var. O 1. ben 3. yüm aramızda 3 puan fark var. 433B KK Oynuyor Alan Savunması oynuyor. Kadro değeri 365 M benim ise 250 M. Bende normalde 433B KK ofansif bir şekilde oynuyorum fakat bu maç çok riskli maç benim evimde stadyum seviye 1 %2 avantajım var ama adamı nasıl zorlarım veya yenebilirim ?