OSM Taktikleri
-
sOUTHAMTON TAktik pls
-
@F.S.M.0.13 allah senden razı olsun ya 2. Olan takımı 7. Liğe gönderdim çok sağol özelden face ismini yazar mısın önemli maçlarda taktıklerını almam lazım
-
@F-S-M-0-13 4-4-2 B paslı oyun ofsayt tuzağı hayır. alan markajı.
Kadro değerim 755. Rakip kadro değeri 725. Evimde oynuyorum taktik istiyorum yine çok etkili taktıklerın var -
@efessafak67 eyvallah kardeşim tebrik ederim kadron 433 e uygunsa eğer
433 a kk mevkiler sabit alan savunması ofsayt kapalı 75 75 71 kur kardeşim -
merhaba arkadaşlar bu akşamki maçıma gerçekten şaşırdım kaldım ligde liderim
rakibin 6 puan önündeydim 2.bana özel falan attı(onun takımı da benle yakın)ben özelsiz falan yendim ama bugünkü maçımda(3.fenerbahçe ile oynadım) kadromun çoğu yüzlük oyuncularla dolu rakibin ki ise en fazla 93 lük adamı var buna rağmen şu taktiklerle oynamama rağmen(hakem yeşildi çok agresif oynadım) 2-0 kaybettim hiç beklemediğim puan kaybı oldu(aynı adamı aynı kadrolarla kupada 6-1 yenmiştim)
acaba sorun neydi yenildim
-
Arkadaşlar bizim arkadaşlar ile İngiltere Ligimiz var. Biliyosunuzdur Hedef 1 olanlar City United ve Arsenal. Ben Manchester united im. Oyuncu kaltesi olsun kadro değeri felan olsun oyuncular olsun en kaliteli kadro bende fakat taktik te mi sıkıntı bilmiyorum ama Arsenal ve City e istisnasız yeniliyorum . Sorun nedir eğer taktikse ciddi ciddi bi United taktiği verir misiniz iyi olan . İhtiyacınız olacaksa Arkadaşların taktiklerini atayım kadrolar olsun istediğiniz birşey varsa atayım fakat hep yeniliyorum sorun nedir. Birde menajersiz takıma gol atamıyorum 1 2 . Ne yapabilirim istediğiniz ne varsa foto bilgi vereyim lütfen yardımcı olun
@F.S.M.0.13 @Moderators-TR -
@drogbagar17 kardeşim gol sorunu dediğin şey normal, menajersiz takıma 2 atıp menajerliye 5 atabilirsin şans işi biraz da
-
beyler ufak takımlar için en iyi taktik nedir
-
@alexdelpierro1990 Genelde ufak takımlara 4-5-1 veya 4-2-3-1 KGV iş görür
-
@alexdelpierro1990 kardeşim ufak takım diye full 4-5-1 gibi taktiklerle oynama. Senden güçsüze 4-3-3 çıkarak 5 atmak varken 4-5-1 ile çıkıp - yenme. Ben uzun süredir girmiyordum taktiği 4-5-1de bırakmışım geçen hafta liderleri yenerken kötü takımlara yenilip 8.liğe gerilemişim. Takıma göre taktik seç
-
Gol yağmuru Sıra Juventusda
-
@babuşthekıro Bakalım oyunda da juventus napoliye penaltıdan gol atacak mı? s
-
@drogbagar17 kardeşim kadro farkın vardır büyük ihtimal çünkü hedef 1 sin
Bilgisayara karşı oynadiginda 433 100 78 75 kanatları kullan mevkiler sabit alan savunmasi ofsayt kapali oyna
Senden zayif rakibe karşı 433 kanatları kullan mevkiler sabit alan savunmasi ofsayt kapali 80 77 75 oyna
Hakem konusunda korkmayin
Kırmızı normal
Turuncu sert
Sarı sert
Mavi ya hep ya hiç
Yeşil ya hep ya hiç -
@alexdelpierro1990 kardeşime katılıyorum ben hep derim güçsüz takım alırsan geçici şekilde 4-5-1 yaparsın ama istikrar için kadroyu güçlendirip onu 4-3-3 yapın bence
-
@babuşthekıro romanın taktiği kamikaze uçaklara benzemiş
-
@TheKing-38 said in OSM Taktikleri:
@alexdelpierro1990 Genelde ufak takımlara 4-5-1 veya 4-2-3-1 KGV iş görür
Ben böyle yazdım ama ben şahsen küçük takımda olsa büyük takımda olsa 4-3-3 A KK oynarım
-
@F.S.M.0.13 Hocam mevkiler sabit yazmıştın banada orayı anlamadım? Forvetler sadece hücum, ortasaha forveti destekle, defans bekler ileri yaptım ben.
-
@Onur-BAHADIR said in OSM Taktikleri:
@F.S.M.0.13 Hocam mevkiler sabit yazmıştın banada orayı anlamadım? Forvetler sadece hücum, ortasaha forveti destekle, defans bekler ileri yaptım ben.
Yok hocam forvet sadece hücüm orta saha pozisyonunu koru defans geride kal olacak.