OSM Taktikleri
-
@babuşthekıro Bakalım oyunda da juventus napoliye penaltıdan gol atacak mı? s
-
@drogbagar17 kardeşim kadro farkın vardır büyük ihtimal çünkü hedef 1 sin
Bilgisayara karşı oynadiginda 433 100 78 75 kanatları kullan mevkiler sabit alan savunmasi ofsayt kapali oyna
Senden zayif rakibe karşı 433 kanatları kullan mevkiler sabit alan savunmasi ofsayt kapali 80 77 75 oyna
Hakem konusunda korkmayin
Kırmızı normal
Turuncu sert
Sarı sert
Mavi ya hep ya hiç
Yeşil ya hep ya hiç -
@alexdelpierro1990 kardeşime katılıyorum ben hep derim güçsüz takım alırsan geçici şekilde 4-5-1 yaparsın ama istikrar için kadroyu güçlendirip onu 4-3-3 yapın bence
-
@babuşthekıro romanın taktiği kamikaze uçaklara benzemiş
-
@TheKing-38 said in OSM Taktikleri:
@alexdelpierro1990 Genelde ufak takımlara 4-5-1 veya 4-2-3-1 KGV iş görür
Ben böyle yazdım ama ben şahsen küçük takımda olsa büyük takımda olsa 4-3-3 A KK oynarım
-
@F.S.M.0.13 Hocam mevkiler sabit yazmıştın banada orayı anlamadım? Forvetler sadece hücum, ortasaha forveti destekle, defans bekler ileri yaptım ben.
-
@Onur-BAHADIR said in OSM Taktikleri:
@F.S.M.0.13 Hocam mevkiler sabit yazmıştın banada orayı anlamadım? Forvetler sadece hücum, ortasaha forveti destekle, defans bekler ileri yaptım ben.
Yok hocam forvet sadece hücüm orta saha pozisyonunu koru defans geride kal olacak.
-
@F.S.M.0.13 peki abi şöyle birşey var . Arsenal ve City ve Chelsea e karşı kadro e kadar iyi olsada kesinlikle yeniliyorum . ManU için onlara yapabileceğim taktik felan yok mu hep yeniliyorum istersen onlar hakkında taktikleri felan bilgi veririm . Birde Mevkilere sabit demişsin orta saha ve defans sabit oynuyor forvet ya ilerri ya geri oynuyor. Birde bu yazdığım 100 78 70 felan sırasına göre demi ?
-
@ILecontI Neden öyle yapıyım ki? ortasaha forvete destekli olması daha mantıklı değil mi?
-
@drogbagar17 kardeşim yenilmeyecek hiç bir takım yoktur hele birde kadro olarak iysen verdiğim sayısal değerler sırasına göre verilmiştir bir önceki yazıda bilgisayara ve menajerlere göre nasıl çıkacağını yazdim onu karıştırma sakın mevkiler sabit oynamanizi tavsiye ettim yani forvet - sadece hücum
Orta saha- pozisyonu koru
Defans-geride kal -
@F.S.M.0.13 said in OSM Taktikleri:
forvet - sadece hücum
Defans-geride kalhocam bende mi böyle yapayım?
-
@F.S.M.0.13 said in OSM Taktikleri:
@drogbagar17 kardeşim yenilmeyecek hiç bir takım yoktur hele birde kadro olarak iysen verdiğim sayısal değerler sırasına göre verilmiştir bir önceki yazıda bilgisayara ve menajerlere göre nasıl çıkacağını yazdim onu karıştırma sakın mevkiler sabit oynamanizi tavsiye ettim yani forvet - sadece hücum
Defans-geride kal
@F-S-M-0-13 abime kesinlikle katılıyorum daima mevkiler sabit tutulmalı ayrıca 433 A KK oynarken sabit mevki büyük iş görüyor -
@Onur-BAHADIR 433 te mevkiler sabit oyna daha fazla verim alırsın birde önemli hatırlatma geliştirmeye stadtan başlayın saha avantajınız olsun
-
Abi şöyle birşey demişsin bilgisayara karşı bi taktik vermişssin. Orasını anladım birde senden zayıf rakiplere karşı demişsin ben ManU da zayıf dediğin liverpool dur Leicester City'dir . Bu senden zayıf takımlar dediğin arasında tüm menajerli takımlar mı var yoksa Liverpool Leicester gibi mi ?
-
@F.S.M.0.13 s.a karşı rakip 4. Ben 3. Yüm casus gönderemiyorum gizli yapmış büyük ihtimal ile defansif oynayacak rakip deplasmanda oynıcam 585 rakip kadro değeri benim 780 değerim deplasmanda kesin yenmem lazım nasıl çıkarsam defansif kadrosunu geçerim her türlü defansif taktikle çıkacaktır ama bilinmiyo tabi benimde her türlü yenmem gerek acil taktık k
-
@F-S-M-0-13 [url=http://hizliresim.com/DPO22Z][img]http://i.hizliresim.com/DPO22Z.png[/img][/url]
-
@F-S-M-0-13 fotoğrf atıcaktım da atamadım gliba ya