OSM Taktikleri
-
@Cetin-NAZLI 4231 kgv öneririm
-
@Sosyokrat Hocam juventusa 4231 kgv ile 3-0 yenildim. Onunda kadro değeri hemen hemen aynı. 433 oynasam yenilir miyim?
-
@Cetin-NAZLI ayrıntılı tatikleriniz iyi değildir üzerlerinde oynama yapın stil defansif olsun. Maç ev de mi deplasmanda mı ?
-
Hocam ingilterede Southampton İspanya dan Sevilla yı yönetiyorum bu iki takıada hangi taktikleri önerirsiniz
-
@Sosyokrat evimde maç. Ayrıntılı taktikler nasıl olsun?
-
@Cetin-NAZLI pres 80
stil defansif
tempo yüksek hızda paslaşma -
Sağolasın üstad maçtan sonra yazıcam skoru. Bi de mevkiler sabit dimi?
-
@Cetin-NAZLI çizgi taktiklerinde orta saha defansa yardım et uygun
-
Tamamdıe üstad eyvallah
-
@Cetin-NAZLI bence içerdeysen risk al 433 kanat oyna
-
@zıplayan-helipokter Değişebilir bu, kadronuza göre
-
liderim yarın aynı puanda rakibimle maçım var evimde oynuyorum +4 ev sahibi avantajım var kadro kalitem rakbime göre nerdeyse 1.5 katı üstün rakibim 442 oynuyor kadrom 433 e yatkın ama her taktiğe dönebilirim kodrom geniş rakibim özel antrenman yaparsa sizce hangi taktikle oynamalıyım riske atıp özel antrenman basmamsam bana pahalıya mal olur mu ?
-
murat abi yeniyim öncelikle selamlar sana sorum şu abi 4 3 3 de önceden yardım önerirdin şimdi sabit diyorsun bu oyun motorunun güncellemesiyle alakalı mı ?
-
@mrtgll33 bende öyle düşünmüştüm. Çizgi taktikleri ve mevkiler ne şekilde olsun?
-
@Sosyokrat meraba abi 4 3 3 de en iyisi a mı b mi çizgi taktikleri nasıl olmalı kadrom iyi olmasına rağmen merak ediyorum herkes sabit mi kalmalı ?
-
@dragon1721 benim tercihim B den yana. kanatları kullanarak forvetler ileri, orta saha forveti destekle bekler ileri geri.
-
4-4-2 b kk ye karsi alan sav.mi adam markaji mi ?