OSM Taktikleri
-
@zıplayan-helipokter Değişebilir bu, kadronuza göre
-
liderim yarın aynı puanda rakibimle maçım var evimde oynuyorum +4 ev sahibi avantajım var kadro kalitem rakbime göre nerdeyse 1.5 katı üstün rakibim 442 oynuyor kadrom 433 e yatkın ama her taktiğe dönebilirim kodrom geniş rakibim özel antrenman yaparsa sizce hangi taktikle oynamalıyım riske atıp özel antrenman basmamsam bana pahalıya mal olur mu ?
-
murat abi yeniyim öncelikle selamlar sana sorum şu abi 4 3 3 de önceden yardım önerirdin şimdi sabit diyorsun bu oyun motorunun güncellemesiyle alakalı mı ?
-
@mrtgll33 bende öyle düşünmüştüm. Çizgi taktikleri ve mevkiler ne şekilde olsun?
-
@Sosyokrat meraba abi 4 3 3 de en iyisi a mı b mi çizgi taktikleri nasıl olmalı kadrom iyi olmasına rağmen merak ediyorum herkes sabit mi kalmalı ?
-
@dragon1721 benim tercihim B den yana. kanatları kullanarak forvetler ileri, orta saha forveti destekle bekler ileri geri.
-
4-4-2 b kk ye karsi alan sav.mi adam markaji mi ?
-
@Cetin-NAZLI mevkiler sabit, çizgiler 65-85 arası
-
@dragon1721 Yok hayır, kendim kullandım öyle daha randıman aldım
-
@mrtgll33 tamamdır hocam. Maç sonu yazıcam skoru 22:30 gibi
-
@cassano90 4 3 3 de bekler ileri geri yaparsa ve orta saha forveti desteklerse açık verir gibi geliyor yanılıyor muyum .(
-
@mrtgll33 peki abi bilgisayara karşı oynarken de bu çizgi değerleri 65 85 arası mı olmalı kazaya uğrarmıyız ? yoksa hepsini 85'e uçurmalımıyız
-
@dragon1721 açık verecek olsaydı ben her maçımda puan kaybederdim. açık verir gol yiyebilirsin ama ofansif oynayıp gol de atarsın değil mi ? ayrıca ben her maç yüzde 85 ile oynuyorum takımlarımın performansından çok da memnunum.
-
@cassano90 teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim
-
@Cetin-NAZLI İnşallah kazanırsın
-
@dragon1721 85 e uçur bence