OSM Taktikleri
-
Ya abi kadrom full 95+ ama bir türlü düzgün taktik bulamıyorum herkes 4-5 atarken ben 2-3 atıyorum ve adamlarım rakiplere göre daha çabuk yoruluyor
Taktik olarak ne yapmalıyım (ayrıntılı olursa iyi olur)
Bide çabuk yorulmayi nasıl engelleyebilirim -
@TheKing-38 çabuk yorulma yüksek pres ile alakalı olabilir, gol sayısına takılma bence önemli olan +3 puan
-
@mrtgll33 Hocam yol göster su galatasaray lı dostuna ne taktiği yapiyim (bide ayrıntılı verirsen iyi olur)
-
@TheKing-38 Sen barçasın ona göre taktik yok
-
arkadaşlar tüm güçleri 90 90 90 olan birini 4-4-2B taktiğinde defansif oynatabilir miyim acaba?
-
Rakip benden dusuk evimdeyim 4-2-3-1Kgv oynayacak gibi bana karsi oneriniz ne olur ? Alan adam?
-
-
sorum: kgv açılımı nedır
-
sorum:3 arkadaş ıngıltere lıgı açtık biri m.city diğeri m.unıted aldı bende Tottenham Hotspur FC takımını aldım hedefım 4 fakat sampiyon olmak istiyorum arkadaşlarımı gerıde bırakıp....daha onceki liglerımızde 433 4231 taktıklerını denedım hıc basarılı olamadım hep 3, oldum bana guzel bı taktık verebılecek olan varmıdır.....
-
-
@beowolff 1.soru kaleyi görünce vur 2.soru kardeşim elindeki takım güçlü ve iyi oyunculara sahipse 4-3-3 kanatları kullan öneririm
-
@mrtgll33 Yok abi Tottenham için
-
@TheKing-38 said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 Yok abi Tottenham için
Kadrom bayağı iyi abi herkes 95+