OSM Taktikleri
-
-
sorum: kgv açılımı nedır
-
sorum:3 arkadaş ıngıltere lıgı açtık biri m.city diğeri m.unıted aldı bende Tottenham Hotspur FC takımını aldım hedefım 4 fakat sampiyon olmak istiyorum arkadaşlarımı gerıde bırakıp....daha onceki liglerımızde 433 4231 taktıklerını denedım hıc basarılı olamadım hep 3, oldum bana guzel bı taktık verebılecek olan varmıdır.....
-
-
@beowolff 1.soru kaleyi görünce vur 2.soru kardeşim elindeki takım güçlü ve iyi oyunculara sahipse 4-3-3 kanatları kullan öneririm
-
Gelisimi iyi olan ve +89 +90 civari en iyi forvet ve ortasahalar kimlerdir? (Dembele haric) Yardimci olursaniz sevinirim Arsenal ile oynuyorum su an sezon oncesindeyiz. Dybala ve donarummayi transfer ettim dahada butcem var
-
@mrtgll33 Yok abi Tottenham için
-
@TheKing-38 said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 Yok abi Tottenham için
Kadrom bayağı iyi abi herkes 95+
-
@Bilocan-Bingul açıklamamda yazdım 433 ve 4231 bı cok lıgde denedım oynadıgım arkadaslarımla sureklı oynuyorum hep 3. oluyorum o yuzden bana baska değişik bı taktık lazım hocam 433 istemıyorum
-
Arkadaslar napoliyim juve ile 30 dk sonra deplasmanda lig macim var 4-3-3b kk alan savunmasi kullaniyor ofsayt tuzagi yok .kadro degerleri 300 vs 270. Stil baski ve pozisyon ayarlari nasil olmali?
-
@beowolff özür dilerim 433 yazdığını görmedim ama yinede güzel çizgi taktiğiyle iyi randıman alınabilir ama yine siz bilirsiniz
-
@MertcanOzzkan kardeş forvette 90 olmasa da 17 yaşında isak var 82 ratingi,orta sahada Renato sanches var 19 yaşında ratingi 92 bide pulisic(18 forvet 85),weigl(21 o.saha 89),alli(20 o.saha 89),gabriel barbosa(20 forvet 89) gibi isimler gayet iş verir
-
@Bilocan-Bingul hocam bi onceki mesajimada bakabilir misin taktik icin? bide ek bir soru daha sorayim , ozel teklif olarak 33m e 99luk joao moutinho geldi sence almak mantikli mi bu adami arsenal kadrom icin? (sezonun daha basi lig baslamadi)
-
@MertcanOzzkan kardeşim bence deplasman olduğun için pres değerlerini fazla yüksek tutma 433 a kk deneyebilirsin çizgi taktikler pres 60-75,stil ve tempo değerleri 65-75 arasi iyi gider sen bilirsin onuda istemedin 4231 defansif kgv girebilirsin diğer sorun için ise bana göre özel tekliften gelen böyle teklifleri her zaman kabul ederim çünkü biyerden sonra kadroda genç oyuncunun verimsiz olduğu donemde tecrübeli yaşta futbolcuya ihtiyacın olur iş görür üstelik 99 yüksek bir değer kabul edebilirsin sonra kadrodaki oyuncuları değerinin 2.5 fazlasına mesela 10mluk adamı 25-30m arası değere koyup kadronu öyle parasını artırıp moutinho tibindeki tecrübeli oyuncuların yanina yazdığım tipte gençleri alabilirsin ideal takımın olur neyse fazla uzatmiyim umarım dediklerim ise yarar
-
@Bilocan-Bingul hocam uzun cevap icin cok tesekkurler , taktigimi mac oynanirken degistirebiliyor muyum? Basladi mac 15 dk oncede
-
@MertcanOzzkan önemli değil kardeşim maç simülasyonu tamamlanmadan istediğin taktigi yapabilirsin
-
@Bilocan-Bingul hocam su mouthinho konusundada valla ya onu alicam 33 milyona yada 97 neymari alicam 41 e kararsiz kaldim
-
Ben man u yum kadro değerim 565 m 16 maçta sadece 31 puan toplayabildim ve 9. Sıradayım bana göre bi taktik varmı bir yardım etseniz
-
@MertcanOzzkan moutinho 99 ama 33 yaşında neymar 97 ve 25 yaşında paran baya varsa moutinho alıp(sonuçta özel teklif kolay kolay gelmez) neymar için yukarıda dediğim şekilde para biriktirebilirsin özel teklif olmasaydı neymar derdim ama özel teklifi değerlendirip moutinhoyu alabilirsin
-
4-3-3 b oynayam biri için pres pas değerleri en makbulu kaçtır ve birde paslı mı yoksa kk mı daha etkili olur? Ayrıca alan savunması ve ofsayt taktigi hakkında ne dusunuyosunuz
-
@mrtgll33 abicim 433b pas adam adama oynayan bizle kadrosu denk adama karşı 433 kk girilir mi