Wifi sorunu
-
Evimdeki wi-fi ile kendi telefonumdan oyuna giriş yapamıyorum. Arkadaşım giriş yapabiliyor ama. Dns ayarlarını degistirdim ip ayarlarını degistirdim olmadı eski haline getirdim ama nafile. Ne yapabilirim acaba ?
-
Merhaba @alperen-alptekin
Eğer VPN veya proxy kullanılıyorsanız bu ayarları sıfırlayarak sorunu çözebilirsiniz -
Kullanmıyorum ki zaten olay da orada
-
@sosyokrat error 3000-0 hatası yazıyor proxy ya da vpn ile ilgili bir uygulama yok telefonumda.
-
@alperen-alptekin Merhaba,
Tarayıcı ayarlarınızı resetlemeyi denediniz mi? OSM verilerinide silebilirsiniz.
Hatta tüm çerezleri şifreleri vb. sıfırlayınız.
Sorun devam ederse uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyiniz.
-
@mrtgll33 uygulama verilerini silmiştim kaldırıp tekrar da yükledim ama tarayıcı ayarlarına bakmamıştım sonuçta osm uygulaması olduğundan şimdi bakayım.
-
@mrtgll33 Hepsini tekrar denedim hala ayni sorun devam ediyor.
-
@alperen-alptekin wi-fi yi kapatıp mobil veriden dene. Eğer mobil veriden giriş yaparsa telefonun ile wi-fi uyumu arasında problem var demektir.
-
@bayram-karakuş mobilden giriyorum zaten sıkıntı yok telefon ile wi-fi uyumlu değil derken o nasıl oluyor ilk defa duyuyorum da
-
@alperen-alptekin bu bazen bende de oluyor, wi-fi sinyalini telefonun az alıyor olabilir. Sinyali değerinde alsa bile kalitesi sinyalin kalitesi telefonuna düşük gelebilir
-
@alperen-alptekin ayrıca pc yakınınızdaysa pc yanına gidip wi-fi ile girmeyi tekrar deneyin, rahatlıkla oyuna giriş yaptığını görürsünüz
-
@bayram-karakuş tamam da sadece osm de neden sorun oluyor diğer her şey normal?
-
@alperen-alptekin maalesef bunu ben de bilemiyorum
-
@mrtgll33 hocam sorun zaten telefondan kaynaklı bir sorun ama neyle alakalıdır nasıl düzeltilebilir onu öğrenebilir miyiz diye konu açtım buraya. Osm de sorun olsa diğerleri de aynı wi-fi den giremez. Yani bu error 3000-0 in ne olduğunu öğrenemez miyiz?
-
Merhaba @alperen-alptekin
Başka telefon Wi-Fi si ile oyuna giriliyor ve sizin telefondan girilmiyor ise tamamen sizden kaynaklı bir sorun mevcut . Mobil olarak oyuna bağlanıyorsanız ise Wi-Fi ayarlarında bir problem vardır . Bu sorun OSM ile alakalı bir konu değildir .
İyi oyunlar