OSM Dünya Şampiyonası 2017
-
Büyük Final geldi çattı!
192 menajer ile başlayan bu koca serüvende en iyi 12 menajer finalde mücadele edecek.
Finale 5 Türk menajer kalmayı planlarken son haftadaki kötü sonuçlar ile 3 menajer gönderebiliyoruz.
OSM Dünya Şampiyonası 2017 Finalinde
5 İtalya :flag_it:
3 Türkiye :flag_tr:
2 Portekiz :flag_pt:
1 Arjantin :flag_ar:
1 Rusya :flag_ru:şeklinde olacaktır.
@DarylDixon31
@Hestera
@richeartselcuk_senBaşarılar diliyorum :flag_tr:
Kupa neden bize gelmesin!
Ayrıcada BoT ekibi olarak bünyemizdeki 3 menajeri Finalde görmekten mutluluk duyuyoruz!
2015'te de Finalde 3 menajerimiz vardı BoT ekibi olarak, 2016'da bu sayı 1 olmasına rağmen bu sene yine 3 oldu.
Güzel bi gelenek yakaladık. Darısı diğer Türk ekiplerimize...
Saygılar...
@mrtgll33 çok teşekkür ederiz abi bu gurur hepimizin inşallah alıp geleceğiz
-
Bizim nuri abide son hafta ıcerde maçı kaybetti diye finalde olamadı bir türk menajer kaybetmesi çok üzücü oldu ama sağlık olsun finale kalan halil kardeşime başarılar diliyorum
@sultangazililer1 sağol yusuf abim inşallah öyle olur değerli abim
-
@sultangazililer1 Halil tehlikeli menajer herşey beklerim
Peri masalı diyelim ona...
Kime göre neye göre haketti göreceli bir kavram bu
@mrtgll33 peri masalı
-
@mrtgll33 Son maça kadar çıkma şansını elinde tutarak zaten finali haketmiş oluyor
Kazanan bir türk olsun demiyoruz halil kazansın diyoruz artık anlaşıldı herhalde@sultangazililer1 kusura bakma ferhat teşekkür ederim beni desteklediğin için biraz önce karistirdim kusura bakma...
-
@sultangazililer1 kusura bakma ferhat teşekkür ederim beni desteklediğin için biraz önce karistirdim kusura bakma...
@daryldixon31 Flood yapmayalım Halil
-
@daryldixon31 Flood yapmayalım Halil
@mrtgll33 peki abi
-
Tebrikler
-
Şampiyona Finaline Son 22 Saat
Şampiyonada finale kalan @richeartselcuk_sen(Selçuk Abi ) ve @DarylDixon31 (Halil'ime) canı gönülden başarılar diliyorum. İnşallah bizden biri şampiyon çıkarTurnuva başından beri türk menajerlere desteklerini esirgemeyen arkadaşlarada saygılarımı sunarım
-
Şampiyonada finale kalan @richeartselcuk_sen(Selçuk Abi ) ve @DarylDixon31 (Halil'ime) canı gönülden başarılar diliyorum. İnşallah bizden biri şampiyon çıkarTurnuva başından beri türk menajerlere desteklerini esirgemeyen arkadaşlarada saygılarımı sunarım
-
@hestera Caner'im Sagol Güzel Kardeşim Bende Sana Başarılar Dilerim ..
İnşallah Alırız Kupayı :clap_tone3:
-
RuiSilenoz bu işi götürür gibi gözüküyor
-
RuiSilenoz bu işi götürür gibi gözüküyor
@bayram-karakuş Aynen yada arken06
-
@sultangazililer1 ikinci tahminim ise silvio cobra
-
Dünya Şampiyona'sinda 2 maçta 7 gol atmak iyi başarı.
-
@bayram-karakuş Herhalde finalde en cok katılım italyanlardan bence onlardan bir yada ikisi olucak ilk 3 te bakalım ama ne olur bilinmez
-
@sultangazililer1 Mahalleden arkadaşın sanırsam Arken
çok sevindin kazanmasına
-
@bayram-karakuş Benim tahminim de Rus menajerin tehlikeli olduğu
Rui zaten en büyük favoriydi -
@bayram-karakuş Benim tahminim de Rus menajerin tehlikeli olduğu
Rui zaten en büyük favoriydi@mrtgll33 Rus menajer hangisi? Nicki yani
tahminim o ki 40 puan ve üstü toplayan şampiyonluğa doğru gider