OSM Dünya Şampiyonası 2017
- 
Bizim nuri abide son hafta ıcerde maçı kaybetti diye finalde olamadı bir türk menajer kaybetmesi çok üzücü oldu ama sağlık olsun finale kalan halil kardeşime başarılar diliyorum  @sultangazililer1 sağol yusuf abim inşallah öyle olur değerli abim  
- 
@sultangazililer1 Halil tehlikeli menajer herşey beklerim  Peri masalı diyelim ona... Peri masalı diyelim ona...Kime göre neye göre haketti göreceli bir kavram bu  @mrtgll33 peri masalı  
- 
@mrtgll33 Son maça kadar çıkma şansını elinde tutarak zaten finali haketmiş oluyor 
 Kazanan bir türk olsun demiyoruz halil kazansın diyoruz artık anlaşıldı herhalde @sultangazililer1 kusura bakma ferhat teşekkür ederim beni desteklediğin için biraz önce karistirdim kusura bakma...  
- 
@sultangazililer1 kusura bakma ferhat teşekkür ederim beni desteklediğin için biraz önce karistirdim kusura bakma...  @daryldixon31 Flood yapmayalım Halil  
- 
@daryldixon31 Flood yapmayalım Halil  @mrtgll33 peki abi 
- 
Tebrikler    
- 
     Şampiyona Finaline Son 22 Saat 
 Şampiyonada finale kalan @richeartselcuk_sen(Selçuk Abi ) ve @DarylDixon31 (Halil'ime) canı gönülden başarılar diliyorum. İnşallah bizden biri şampiyon çıkarTurnuva başından beri türk menajerlere desteklerini esirgemeyen arkadaşlarada saygılarımı sunarım 
- 
 Şampiyonada finale kalan @richeartselcuk_sen(Selçuk Abi ) ve @DarylDixon31 (Halil'ime) canı gönülden başarılar diliyorum. İnşallah bizden biri şampiyon çıkarTurnuva başından beri türk menajerlere desteklerini esirgemeyen arkadaşlarada saygılarımı sunarım 
- 
 Şampiyonada finale kalan @richeartselcuk_sen(Selçuk Abi ) ve @DarylDixon31 (Halil'ime) canı gönülden başarılar diliyorum. İnşallah bizden biri şampiyon çıkarTurnuva başından beri türk menajerlere desteklerini esirgemeyen arkadaşlarada saygılarımı sunarım @hestera Caner'im Sagol Güzel Kardeşim Bende Sana Başarılar Dilerim ..  İnşallah Alırız Kupayı :clap_tone3: İnşallah Alırız Kupayı :clap_tone3:
- 
RuiSilenoz bu işi götürür gibi gözüküyor 
- 
RuiSilenoz bu işi götürür gibi gözüküyor @bayram-karakuş Aynen yada arken06  
- 
@bayram-karakuş Aynen yada arken06  @sultangazililer1 ikinci tahminim ise silvio cobra 
- 
Dünya Şampiyona'sinda 2 maçta 7 gol atmak iyi başarı. 
- 
@sultangazililer1 ikinci tahminim ise silvio cobra @bayram-karakuş Herhalde finalde en cok katılım italyanlardan bence onlardan bir yada ikisi olucak ilk 3 te bakalım ama ne olur bilinmez 
- 
@bayram-karakuş Aynen yada arken06  @sultangazililer1 Mahalleden arkadaşın sanırsam Arken  çok sevindin kazanmasına çok sevindin kazanmasına
- 
@sultangazililer1 ikinci tahminim ise silvio cobra @bayram-karakuş Benim tahminim de Rus menajerin tehlikeli olduğu 
 Rui zaten en büyük favoriydi
- 
@bayram-karakuş Benim tahminim de Rus menajerin tehlikeli olduğu 
 Rui zaten en büyük favoriydi@mrtgll33 Rus menajer hangisi? Nicki yani tahminim o ki 40 puan ve üstü toplayan şampiyonluğa doğru gider 
- 
@mrtgll33 Rus menajer hangisi? Nicki yani tahminim o ki 40 puan ve üstü toplayan şampiyonluğa doğru gider @bayram-karakuş bu aralar formdasın abi