Pomoc OSM 🤔
-
Dzisiaj miałem to samo W. ZEA TEZ gostek obóz wziął a nic nie dostałem.
-
@huzar-shakir Wczoraj w tureckiej gdzie gramy razem gość wziął na mnie i miałem powiadomienie już z samego rana.
-
@didierluk u mnie dziś też jest ok.na 2 slocie pojawiła mi się informacja o obozie przeciwnika. Turcja-Coś czuję że tu walka będzie trwać do końca; )
-
Tak jak mówiłem, zapewne rywal wziął obóz ukrywając go tajnym treningiem, a by go nie widzieliście, albo po prostu wziął tak późno, że nie zdążyliście go zobaczyć.
-
dlaczego nie da sie usuwać swoich własnych postów?
-
@patolrts
Można je usuwać, tylko jest na to odpowiednio mało czasu jakim jest minut. -
Znowu jakaś aktualizacja ze nie idzie się zalogować?
-
@mateusz-wzorek-995 said in Aktualizacje OSM:
Znowu jakaś aktualizacja ze nie idzie się zalogować?
Ja loguję się bez problemu, wczoraj w nocy była aktualizacja.
European time zone: August 28 at 2 am
-
Wczoraj niemalże przez cały dzień nie mogłem skorzystać z logowania przez aplikacje. Kilka razy się udało, ale tak zacinało, że gra nie miała sensu. Straciłem przez to bardzo ważne punkty w jednej z lig, ale nic, damy radę.
Pytanko mam, teraz zalogowałem się przez komputer stacjonarny i wyskoczył mi jakiś komunikat o jednym z zadań, a konkretnie o odrobieniu dwubramkowej straty. Niestety nie wiem, o co chodziło, ponieważ po chwili zniknął. Na żadnym slocie zadania nie wykonałem. O co może chodzić?
-
Mam takie pytanie. Jak wchodzę na OSM na moim komputerze w pracy to na kadrze zespołu widać flagi z narodowością zawodników. Wchodzę na OSM na moim laptopie w domu i tych flag nie ma. Od czego to zależy?
-
@krokodyl-amazoński
Być może to jakiś błąd, który się pojawił podczas prac na serwerze, która była wykonywana w czasie przerwy w grze. -
Nie, to nie błąd bo tych flag wcześniej i tak nie miałem.
-
@lipines
Być może to rodzaj laptopa oraz wszystkie jego wymagania mają na to wpływ. -
W pracy mam PC więc tam flagi są.
-
@lipines
Może właśnie to jest rozwiązanie tej sprawy. -
Myslałem też, że mam brak aktualizacji chrome. Okazało się, że mój znajomy ma starszą wersję Chrome i ma te flagi.
-
Witam, za sobą mam dopiero pierwszy sezon i tu pojawia się moje pytanie... czy po zakończeniu sezonu i rozpoczęciu następnego tą samą drużyną będę miał obecny skład? Czy zostanie on zresetowany do stanu początkowego?