Pomoc OSM 🤔
-
@lipines
Być może to rodzaj laptopa oraz wszystkie jego wymagania mają na to wpływ. -
W pracy mam PC więc tam flagi są.
-
@lipines
Może właśnie to jest rozwiązanie tej sprawy. -
Myslałem też, że mam brak aktualizacji chrome. Okazało się, że mój znajomy ma starszą wersję Chrome i ma te flagi.
-
Witam, za sobą mam dopiero pierwszy sezon i tu pojawia się moje pytanie... czy po zakończeniu sezonu i rozpoczęciu następnego tą samą drużyną będę miał obecny skład? Czy zostanie on zresetowany do stanu początkowego?
-
@mihau1878 said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
@radek-judziński Będzie zresetowany do stanu początkowego
-
Dołączyłem do PE, niestety nie mam dostępu do forum grupy.
-
@radek12_19 zgłosiłem sprawę
-
@mihau1878 Dzięki
-
@mihau1878 Dopiero dzisiaj dołączyłem, widocznie trzeba być cierpliwym
-
@radek12_19 said in Pomoc OSM:
@mihau1878 Dopiero dzisiaj dołączyłem, widocznie trzeba być cierpliwym
Poczekasz sobie od kilkudziesięciu do kilkuset godzin wszystko na spokojnie
Mówię to z racji mojego doświadczenia zmieniana grup
-
@huzar-shakir Masz w tej kwestii doświadczenie
-
Taka sama sprawa jak u @radek12_19 . Dołączyłem do PE, niestety nadal nie mam dostępu do forum grupy.
-
@rhett1 Zgłoszone :thumbsup_tone1:.
-
Mam problem ...
potrzebuje rad dla początkującego... idzie mi... hmm przeciętnie, więc pewnie coś źle robię tym bardziej że gość w V lidze angielskiej przejął słaby klub (tak jak ja ) i wygrywa 5-0 - chyba że o niczym to nie świadczy ?
są jakieś stałe schematy których warto się trzymać ? taktyka ? co na początek ? -
-
A ja muszę zgłosić zbyt wolne działanie aplikacji, gdy ruszają symulacje prawie nic nie idzie ustawić - przestawiam taktykę, rozgrywam towarzyski a okazuje się, że ustawienia zostały stare - podobnie bywa z treningiem, ustawiam zawodnika, ale okazuje się, że niestety system nie dodał go do treningu itp. itd..... Proszę o interwencję w tej sprawie bo patrzenie na kręcące kółeczka mnie nie za bardzo bawi, zresztą nie za to płacimy