MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@Byku-Duma-Warmii Można nawet tak powiedzieć/napisać:
-
@Dovco_HandF
Bardzo wiele jest w ty prawdy -
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@klosek Nie sądzę, żeby TO działało na zasadzie na jakich budowane są aplikacje, ale nie będę się spierał, bo to czysto akademickie rozważania i tak naprawdę, nie wiemy jak to działa w rzeczywistości, a jedynie możemy się domyślać . Może twórcy gry kiedyś coś nam napiszą na swoim blogu, gdzie widnieje póki co jedno wielkie 0.
:ok_hand_tone1:
@Byku-Duma-Warmii said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Dovco_HandF
Tak jak napisałeś wcześniej, że ten co ryzykuje to ma większe szanse dostania kartki. Masz rację, ale ten co nie ryzykuje to nie wygrywa:ok_hand_tone1:
-
@cogito U mnie najlepszy napastnik - wyeliminowany, dziś najlepszy pomocnik został wykoszony przez bandytów snikiego! I czym tu wygrywać mecze? Chyba jutrzejsze Św. Mikołaje wystawię zamiast moich przetrzebionych Pokemonów :santa_tone1:
-
@Dovco_HandF U mnie nie jest źle i mógłbym wystawić podstawową 11 na Łukasza mistrza taktyki ale wystawię rezerwy, bo w razie wysokiej porażki będę mógł się tłumaczyć, że wystawiłem cieniasów bez formy i z kiepskim morale Zresztą gdzie moje cieniasy z kiepskim morale mają uczyć się gry jak nie z mistrzem taktyki Łukaszem Kowalskim ? Niech nabierają doświadczenia z najlepszymi, nie ?
-
@Rusewicz Zmień taktykę, szukaj ustawienia... jeszcze jest dużo czasu na odrodzenie :thumbsup_tone1:.
-
-
@kalka301 Dobrze gadasz, kalka :ok_hand_tone1:.
-
@cogito
Coś świetnego -
Może Adam Nawałka Cię zmotywuje:)
-
@Stefan-Joptwojmać
E tam Nawałka, daj Smude xd