Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Sprawdzam ile dam radę zremisować meczy zanim stracę pierwsze miejsce :rofl:
Teraz gram mecz z Łukaszem, a nie mam najlepszego napastnika i pomocnika, więc moja pozycja jet mocno zagrożona -
Grupa J Kolejka 20
-
Ustawienie na mecz mi nie weszło, widocznie za późno się ustawiłem, ale nic. Ważne, że na pewno nie skończę ostatni
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@suchy998 a to zwracam honor. A co ci to daje każdy może cię podpatrzyc minute przed meczem gdzie masz już ustawiona taktykę na mecz xd
To jest sekretna taktyka PAM - jak widać skuteczna, bo @suchy998 jest liderem. Tylko z tego zaciemniania przed kolegą z PAM pomylił się i był przekonany, że gra u siebie natomiast @LookPicture chyba był przekonany, że gra na wyjeździe, bo zagrał 4-5-1 a kilka minut przed meczem był ustawiony ostrożnie i skrzydła
Chłopaki z PAM jak widać ostro mieszają do ostatnich chwil nawet w meczach przeciw sobie.
-
@radek12_19 3 punkty do awansu, dzisiaj powinna być wygrana @bylus22 dostaje czerwone na samym początku, niedługo potem strzela gola, a mi dopiero pod koniec udaje się wyrównać mimo że miałem posiadanie 61-39. Tego nie ogarniesz
-
@daroo933 @cogito niech wam bedzie nie wiem jak grał @LookPicture gral ale ja wiem ze pomyliłem ze gram na wyjeździe a ustawiłem na mecz u siebie
a co do szpiega to juz pisałem ustawiam tak sobie od początku półfinału -
@toomanyways Dzisiaj to się tak ustawię, by ustawienie weszło. Zdziwiłem się, że wczoraj nie weszło, skoro wcześniej w takiej, a nie innej porze się ustawiałem i było ok.
-
@borynos said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
to żegnaj la Grande Finale porażka i trzy remisy pod rząd wyjaśniły aspiracje , do zobaczenia za rok w MP i powodzenia wszystkim finalistą
Możemy przybić sobie piątkę :clap_tone1: Wrócimy za rok mocniejsi borynek nie płacz xD
-
@borynos said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
to żegnaj la Grande Finale porażka i trzy remisy pod rząd wyjaśniły aspiracje , do zobaczenia za rok w MP i powodzenia wszystkim finalistą
Ty już byłeś Mistrzem Polski , teraz daj szansę innym
-
Grupa :regional_indicator_l: 21/22 Kolejka
Wcześniejsza kolejka
- Kolor pomarańczowy jest tylko aktualny przy wysokich (bardzo wysokich) wynikach samych zainteresowanych oraz wyniki musiałyby się ułożyć idealnie.
W innym przypadku oznacza brak awansu.
Ostatnia kolejka -
- Kolor pomarańczowy jest tylko aktualny przy wysokich (bardzo wysokich) wynikach samych zainteresowanych oraz wyniki musiałyby się ułożyć idealnie.
-
Gr K - 21 kolejka, tabela ani drgnęła od wczoraj... na żółtym polu menadżerowie, którzy odpadli w półfinale: @Byku-Duma-Warmii, @borynos, @LookPicture, @gorkins, @Kazuio,@daroo933 Dziękujemy panowie za świetne emocje i zdrową napinkę. A dla @Książę-z-Bajki nie dziękujemy - odpuścił sobie granie z nami :ok_hand_tone1:.