MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@borynos klosek to wygra, jest w formie :thumbsup_tone1:
-
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
całe szczęscie nie gra w Husarya Cup, będzie nam łatwiej
-
@borynos Jeszcze ma czas, żeby się zapisać .
-
@Dovco_HandF
ciii nie podpowiadaj@Cezarro said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Popatrzcie jak Łukasz Kowalski ciśnie , już jest w czołówce ,coraz bliżej podium, i tylko 5 pkt straty do 1-go miejsca :first_place:
najwyższy czas
-
Pierwszy raz w OSM dostałem dwie czerwone kartki... Na szczęście mój rywal, tym razem był to Jurek, dostał czerwo wcześniej ode mnie I 3 cenne punkty dopisuję sobie do mojego konta.
Już 2 raz w finale dzieje się sytuacja kiedy w moim meczu mój przeciwnik dostaje pierwszy czerwo w pierwszej połowie, a w drugiej połowie to czerwo zgarniam ja. Na szczęście obydwa mecze wygrane
-
@borynos said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
He, he zapisałem się, i to z 4 numerem startowym, liczę na równie zacietą rywalizację :punch_tone5:
-
@klosek said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@borynos said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
He, he zapisałem się, i to z 4 numerem startowym, liczę na równie zacietą rywalizację :punch_tone5:
ups przepraszam za moje whisky-oszołomstwo dziś
ale o walkę to się nie martw :wink{ -
@borynos Będzie rewanż za MP :thumbsup_tone1:.
-
Jednym słowem będzie się działo
-
Kolejny cenny punkt, liczyłem na niego i mam go! Niedosyt lekki bo karnego nie trafiłem ale lepiej to niż gdybym punktów w ogóle nie dostał więc muszę to uszanować. Jednak czuć że najlepsi managerowie się spotkali...niestety to mało bo 18 managerów tylko do topu nie należy ale jest ich więcej, dużo więcej!
-
@CorreThe said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Kolejny cenny punkt, liczyłem na niego i mam go! Niedosyt lekki bo karnego nie trafiłem ale lepiej to niż gdybym punktów w ogóle nie dostał więc muszę to uszanować. Jednak czuć że najlepsi managerowie się spotkali...niestety to mało bo 18 managerów tylko do topu nie należy ale jest ich więcej, dużo więcej!
Nie wiem jakim cudem zremisowałeś ten mecz koleżko , a tak na marginesie to już mój trzeci pod rząd remis 0-0 . No cóż , chrzanić to , od następnej kolejki będzie lepiej . Chociaż moim następnym przeciwnikiem będzie Duma Warmii i Okolic ,czyli obecny lider.